Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XXI. kerület
Találatok száma: 2
XXI. kerület - Ady Endre út
54 m2-es Lakás - Panel
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 70.462)
Eladásra kínálunk CSEPEL KÖZPONTJÁBAN egy 1+2 FÉLSZOBÁS, VILÁGOS, CSENDES, JÓ ELOSZTÁSÚ, NYUGODT, FOLYAMATOSAN FEJLŐDŐ KÖRNYÉKEN TALÁLHATÓ PANELLAKÁST, 15 percre a Boráros tértől. A ház rendezett, karbantartott, remek lakóközösséggel. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS: A lakás egy 10 emeletes ház 5. emeletén található. Remek elosztású, egész nap világos, Budai hegyekre panorámás, négy éve részlegesen felújított, költözhető állapotú. MŰSZAKI: A lakást egy biztonsági bejárati ajtó és egy ráccsal elkerített előtér védi. A meleget egyedi mérésű távfűtés biztosítja. A lakás kisebb esztétikai javítások után költözhető állapotú, a nappali felöli oldalán új nyílászárókkal felszerelt, az erkély zárt, fedett, FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan tehermentes, készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen (készséggel) tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről. FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK: A közös költség 11011 Ft/hó, amely tartalmazza a ház üzemeltetési, karbantartási, takarítási költségeit. Opcionálisan igényelhető a lakószövetkezettől egy 8 nm-es saját használatú pince, aminek mindössze 800 Ft/hó a költsége. A házban a fűtésrendszert is korszerűsítették, egyedileg mérhető. A vízfogyasztás szintén mérőórák alapján kerül elszámolásra. KÖRNYÉK: A környéken iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek: SPAR, LIDL, piac, játszótér, edzőterem, patika, illetve séta távolságra orvosi rendelő, és a főváros egyetlen Jódos-Sós Gyógyfürdője található. A Déli Városkapunak nevezett tervpályázat tervezett beruházásainak köszönhetően jelentősen megnő a környék megközelíthetősége, infrastruktúrája, a több hektáron megépülő sport és rekreációs funkciókat ellátó, és a szabadidő tartalmas eltöltésére kiválóan alkalmas, fél városligetnyi zöldterület, szintén értéknövelő tényező lehet a régió lakóinak a jövőben; ezáltal válik vonzóbbá a befektetők előtt. KÖZLEKEDÉS: A közlekedés kiváló. Szinte a ház előtt található a 148-as, 35-ös, 151-es, 36-os 948-as busz megállója, mellyel Csepel belvárosa és a HÉV percek alatt elérhető. A parkolás a ház körül ingyenes. KINEK AJÁNLJUK: Ajánlom Önnek, amennyiben jó közlekedésű, nyugodt otthont szeretne; illetve a várható beruházások értéknövelő hatásában bízva, befektetésnek kiadásra vásárolna.
Részletek
Ref. 16170
8 kép
XXI. kerület - Csepel-Belváros
52 m2-es Lakás - Panel
Ár: 26.500.000 Ft (Kb. € 81.538)
XXI. KERÜLETBEN: CSEPEL SZÍVÉBEN ELADÓ EGY 52NM-ES KIVÁLÓ ELOSZTÁSÚ, JÓ ÁLLAPOTÚ, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ERKÉLYES PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: Csepel belvárosa legfrekventáltabb részén található, így a közlekedés, és egyéb infrakstrukturális feltételek a legjobbak a kerületben. A Déli Városkapunak nevezett tervpályázat jövőbeli beruházásainak köszönhetően jelentősen megnő a városrész értéke, és válik vonzóvá a régió lakói és a befektetők számára egyaránt. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, karbantartott 10 emeletes ház, 7. emeletén található a lakás. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás kiváló elosztású, egész nap világos, a konyha ablakos, a szobák külön nyílnak. Állapota jó, 2018-ban kapott új biztonsági bejárati ajtót, műanyag nyílászárókat redőnnyel, laminált lapokat, járólapokat, a nyári kellemes hőmérsékletről klímaberendezés gondoskodik. Közös költség 9.950 Ft / hó, melyben a szemétszállítás díja és a közös helyiségek tisztántartása és világítása szerepel. A távfűtés díja egyedi mérés alapján kerül elszámolásra. ELRENDEZÉS: Előszoba-konyha-félszoba-közlekedő-szoba-wc-fürdőszoba-szoba-erkély FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan tehermentes, készpénzes vásárlással azonnal birtokba vehető, banki finanszírozással is megoldható a vétel, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésre! IRÁNYÁR: 26,5 MFT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16330
6 kép
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet