Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XV. kerület
Találatok száma: 26
1  2  3  »  
XV. kerület - Pestújhely
27 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.900.000 Ft (Kb. € 48.923)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL RENDELKEZŐ UTCÁBAN, ELADÓ EGY KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 27 M2, 1 SZOBÁS ÖSSZKOMFORTOS, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, TERASSZAL, FEDETT AUTÓBEÁLLÓVAL A KÖRNYÉK: Pestújhelyen kiváló közlekedésnél, jó infrastruktúrával rendelkező utcában, közeli bevásárlási lehetőségekkel AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, lakásos társasház, rendezett udvarral, jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás 1 szobás összkomfortos, a szoba galériázott, itt hőszigetelt, műanyag ablak került beszerelésre. A fürdőszoba kádas, a fűtést kombi cirkó biztosítja. Tartozik a lakáshoz terasz, fedett autóbeálló, illetve lehetőség van a tetőtér beépítésére. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - 1fürdőszoba - terasz KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a 124 busz (Bosnyák tér) 231 buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 15,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!
Részletek
Ref. 14687
6 kép
XV. kerület - Pestújhely
32 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.990.000 Ft (Kb. € 49.200)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELY CSENDES RÉSZÉN, TEHERMENTES, 32 M2, 1 SZOBÁS, ÉTKEZŐS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, PINCÉVEL, PADLÁSSAL! A KÖRNYÉK: Pestújhelyen kiváló közlekedésnél, jó infrastruktúrával rendelkező utcában, közeli bevásárlási lehetőségekkel, AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1940-es években épült, jó szerkezeti állapotban lévő, egyszintes, 7 lakásos társasház. A LAKÁS JELLEMZŐI: Jelenleg az ingatlanban egy tágas étkező, konyha, szoba és zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. A szobában fa parketta található, a többi helyiség járólapos. A nyílászárók fából vannak, jó állapotúak, a bejárati ajtót kicserélték. A burkolatok közepes állapotúak. Igény esetén a tetőtér beépíthető, így kb, 32 m2-el lehet növelni a hasznos területet. A konyhabútor a vételár részét képezi. ELRENDEZÉS: - konyha - étkező - szoba - 1 fürdőszoba - padlás - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a 7 buszcsalád, 124 busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 15,99 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15237
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
35 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.000.000 Ft (Kb. € 55.385)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, ELADÓ EGY 35 M2, 1 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, TERASSZAL, PINCÉVEL, TÁROLÓVAL! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, családi házas részén, 9 lakásos, rendezett udvarban, kiváló közlekedési, közeli bevásárlási lehetőségekkel, nagyon jó szomszédsággal és rendezett udvarral. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, egyszintes társasház, ami az 1940-es években épült. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, jó elosztású és felújított. Pár éve ki lettek cserélve a vezetékek, a burkolatok és a nyílászárók is. Tartozik a lakáshoz egy kis terasz, valamint pince és tároló. A fűtést gázkonvektor biztosítja. A lakás tehermentes és gyorsan birtokba vehető. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - fürdőszoba KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 25 busz (Újpest Központ), 196 busz (Újpest, Fóti út), 296 busz (Békásmegyer) valamint a 125 busz (Bosnyák tér). FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHREMNETES, és GYORSAN BIRTOKBA vehető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 14913
5 kép
XV. kerület - Rákospalota
44 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.000.000 Ft (Kb. € 55.385)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, CSALÁDI HÁZAS KÖRNYÉKEN, ELADÓ EGY KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 44 M2, 1+1 FÉLSZOBÁS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, TÁROLÓVAL! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, családi házas részén, kiváló közlekedési, közeli bevásárlási lehetőségekkel, nagyon jó szomszédsággal. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1950-es években épült, 18 lakásos társasház, belső zárt udvarral. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, közepes állapotú. Jelenleg egy étkezős konyha, 1+1 félszoba, fürdőszoba található benne. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. Teljes víz és villanyhálózat fel lett újítva. A belmagasság 3,5 méter, igény esetén galériázható. A fűtést gázkonvektorok biztosítják. Tartozik a lakáshoz egy 3 m2 tároló. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+1 félszoba - fürdőszoba - tároló KÖZLEKEDÉS: A közelben következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 25 busz (Újpest Központ), 124 busz, 96 busz (Újpest, Fóti út), 296 busz (Békásmegyer), 296A (Káposztásmegyer, Szilas park) valamint 224 buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 14755
4 kép
XV. kerület - Pestújhely
35 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 20.900.000 Ft (Kb. € 64.308)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, A TÖRÖKSZEGFŰ TÉR KÖZELÉBEN, ELADÓ EGY, 35 M2, 1 SZOBÁS, JÓ ÁLLAPOTÚ, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, SAJÁT PINCÉVEL! A KÖRNYÉK: Pestújhelyen csendes részen, kiváló közlekedési- és közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1955-ben épült, 8 lakásos, rendezett társasház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó állapotú, világos. Egy tágas szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, kamra és előtér található benne. A vízvezetékek fel lettek újítva, a nyílászárók cseréje is megtörtént, műanyag, hőszigetelt ablakok kerület beszerelésre. A szobában megkímélt parketta található, a többi helyiség járólappal burkolt. A fűtést és a meleg vizet kombi cirkó biztosítja. A lakáshoz tartozik egy 10 m2-es pince. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - 1 fürdőszoba - előszoba - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 231 busz, 62 villamos (Blaha Lujza tér), 62A villamos (Kőbánya alsó vasútállomás), 69 villamos (Mexikói út), 973 busz (Nagytétény ipartelep), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz (Újpest Központ) FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan viszonylag gyorsan költözhető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 20,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15465
5 kép1 alaprajz
XV. kerület - Bocskai utca
42 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 70.462)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, ÚJPEST SZOMSZÉDSÁGÁBAN, LIFTES HÁZBAN, ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, VILÁGOS, 42 M2, 1 SZOBÁS, ÉTKEZŐS KONYHÁS TÉGLALAKÁS A KÖRNYÉK: Rákospalota központjában, csendes részen, kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 2002-ben épült, újszerű, 3 szintes, belső udvarral rendelkező, kevés lakásos társasház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó elosztású, világos. Jelenleg egy szoba, étkezős konyha, fürdőszoba, előszoba és mellékhelyiség található benne, de igény esetén könnyen 1+1 félszobássá alakítható. A burkolatok minden helyiségben szép állapotban vannak, a szoba laminált parkettás, a többi helyiség járólapos. A beépített bútorok és a konyhabútor a vételár részét képezi. A lakás hűtő-fűtő klímával is felszerelt. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - 1 fürdőszoba - közlekedő - mellékhelyiség KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 25 busz (Újpest Központ), 196 busz (Újpest, Fóti út), 296 busz (Békásmegyer) valamint a 125 busz (Bosnyák tér) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 22,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!
Részletek
Ref. 15812
9 kép1 alaprajz
XV. kerület - Pestújhely
35 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 23.500.000 Ft (Kb. € 72.308)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, KEDVELT RÉSZEN, ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, 35 M2, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIS, 1 HÁLÓSZOBÁS, EMELETI TÉGLALAKÁS, AUTÓBEÁLLÓVAL, TÁROLÓVAL! A KÖRNYÉK: Pestújhelyen családi házas környezetben, jó szomszédsággal, kiváló közlekedési- és közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 3 szintes, jó állapotú, 4 lakásos, nem liftes társasház, jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó állapotú, világos. Jelenleg egy amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, előtér, található benne. A burkolatok szép állapotban vannak, a nyílászárók hőszigetelt, műanyag ablakok. A konyhabútor a vételár részét képezi. Tartozik a lakáshoz egy tároló és egy autóbeálló. ELRENDEZÉS: - amerikai konyhás nappali - 1 szoba - 1 fürdőszoba - előtér - kocsi beálló - tároló. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 124 busz (Bosnyák tér), 231 busz (Örs vezért tér) FINANSZÍROZÁS: A lakás banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 23,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15677
10 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákos út
45 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 23.900.000 Ft (Kb. € 73.538)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, A RÁKOS ÚTON, ELADÓ EGY NAGY ERKÉLYES (8 M2), VILÁGOS, 45 M2, JÓ ÁLLAPOTÚ, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIS, HÁLÓSZOBÁS, ALACSONY EMELETI LAKÁS! A KÖRNYÉK: Kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel (bank, posta, gyógyszertár). AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Csúsztatott zsalus, 10 emeletes tömb, ami 1990-ben épült, rendezett a lépcsőház és jó a lakóközösség. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakásban tágas, amerikai konyhás nappali, hálószoba és kádas fürdőszoba található. A nyílászárók ki lettek cserélve, műanyagok, hőszigeteltek, a burkolatok minden helyiségben szép állapotban vannak. A modern, megkímélt konyhabútor, a vételár részét képezi. Az erkély 8 m2, nagyobb, mint egy hagyományos panellakásé. ELRENDEZÉS: - amerikai konyhás nappali - 1 szoba - fürdőszoba - erkély. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Belváros, Pasaréti tér), 25 busz (Mexikói út), 125 busz (Bosnyák tér), 224 busz (Fót –Auchan áruház), 996 busz (Újpest Központ), 996A buszok FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan birtokba vehető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 23,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15795
6 kép1 alaprajz
XV. kerület - Vácduka tér
55 m2-es Lakás - Panel
Ár: 24.500.000 Ft (Kb. € 75.385)
XV. KERÜLETBEN: KERTVÁROSÁBAN, A VÁCDUKA TÉREN, CSENDES, PARKOS KÖRNYEZETBEN, 4 EMELETES HÁZBAN,ELADÓ EGY ERKÉLYES, 55 M2, VILÁGOS, 1+2 FÉLSZOBÁS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ PANELLAKÁS, PINCÉVEL! A KÖRNYÉK: Parkos környezetben, kiváló a tömegközlekedésnél, a közelben iskolák, játszóterek, orvosi rendelők, posta, valamint közeli bevásárlási lehetőségek is adottak. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, jó állapotú, 1981-ben épült, 4 emeletes tömb. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás 55 m2-es, nagyon jó elosztású, 1+2 félszobás, csendes parkra néző erkéllyel rendelkezik. A szobák különnyílnak és laminált parkettásak, a többi helyiség pedig járólapos. A konyha jól felszerelt, a benne található egyedi gépesített, konyhabútor a vételár részét képezi. A lakás riasztóval is felszerelt. Tartozik az ingatlanhoz egy tágas parkra néző erkély, valamint egy tároló is. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 nappali - 2 félszoba - előszoba - fürdőszoba - mellékhelyiség - erkély - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 125 busz (Bosnyák tér), 124 (Bosnyák tér), 225 busz (Mexikói út), 170 busz (Újpest Központ) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan birtokba vehető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! ÁR: 24,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15737
6 kép
XV. kerület - Pestújhely
78 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 25.400.000 Ft (Kb. € 78.154)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, ZUGLÓ SZOMSZÉDSÁGÁBAN, ELADÓ EGY NAGYPOLGÁRI STÍLUSÚ, 78 M2, 2 SZOBÁS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, PINCÉVEL! A KÖRNYÉK: Pestújhely egyik legjobb részén, csendes, forgalomtól mentes, családi házas környezetben, jó tömegközlekedésnél, közeli bevásárlási és szórakozási lehetőségek mellett. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1910-es években épült, 9 lakásos társasház, jó lakóközösséggel, rendezett udvarral. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó elosztású, világos, nagypolgári stílusú, a belmagasság 3,8 méter, így igény szerint galériázható. Jelenleg egy tágas nappali, konyha, szoba, előtér, kamra, fürdő és mellékhelyiség található benne. A szobák és az előtér parkettás, a többi helyiség járólapos. A fűtést gáz konvektor látja el, a meleg vizet átfolyós gázkészülék biztosítja. A nyílászárók dupla üveges faablakok. A konyha és fürdőszoba igényel felújítást. Tartozik a lakáshoz egy 12 m2 pince. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan gyorsan birtokba vehető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 25,4 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 15846
7 kép1 alaprajz
1  2  3  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet