Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XV. kerület
Találatok száma: 28
1  2  3  »  
XV. kerület - Rákospalota
21 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 10.700.000 Ft (Kb. € 32.923)
XV. KERÜLETBEN: CSALÁDI HÁZAS KÖRNYEZETBEN, CSENDES UTCÁBAN, KEVÉS LAKÁSOS UDVARBAN, ELADÓ EGY 21,3 M2-ES, 2002-BEN ÉPÜLT, ÚJSZERŰ, 1 SZOBÁS ÖSSZKOMFORTOS GARZONLAKÁS, KIS KERTTEL! A KÖRNYÉK: XV kerület csendes, nyugodt utcában, nagyon jó tömegközlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségeknél, közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő és gyógyszertár is található A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás összkomfortos, újszerű, Keleti fekvésének köszönhetően egész napvilágos. Az ablakok hőszigeteltek, alattuk lapradiátorok lettek felszerelve. A minimális rezsi miatt a lakás fenntartási költsége rendkívül kedvező. Az összes közmű külön kerül mérésre. Az utolsó képen látható konyhabútor az ár részét képezi. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér) 25 busz (Mexikói út), 224 busz (Fót Auchan áruház), 996 busz (Újpest központ), 996A busz (Újpest központ) FINANSZÍROZÁS: IRÁNYÁR: 10,7 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek
Részletek
Ref. 14896
5 kép
XV. kerület - Pestújhely
27 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.900.000 Ft (Kb. € 48.923)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL RENDELKEZŐ UTCÁBAN, ELADÓ EGY KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 27 M2, 1 SZOBÁS ÖSSZKOMFORTOS, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, TERASSZAL, FEDETT AUTÓBEÁLLÓVAL A KÖRNYÉK: Pestújhelyen kiváló közlekedésnél, jó infrastruktúrával rendelkező utcában, közeli bevásárlási lehetőségekkel AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, lakásos társasház, rendezett udvarral, jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás 1 szobás összkomfortos, a szoba galériázott, itt hőszigetelt, műanyag ablak került beszerelésre. A fürdőszoba kádas, a fűtést kombi cirkó biztosítja. Tartozik a lakáshoz terasz, fedett autóbeálló, illetve lehetőség van a tetőtér beépítésére. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - 1fürdőszoba - terasz KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a 124 busz (Bosnyák tér) 231 buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 15,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!
Részletek
Ref. 14687
6 kép
XV. kerület - Pestújhely
32 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.500.000 Ft (Kb. € 50.769)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELY CSENDES RÉSZÉN, TEHERMENTES, 32 M2, 1 SZOBÁS, ÉTKEZŐS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, PINCÉVEL, PADLÁSSAL! A KÖRNYÉK: Pestújhelyen kiváló közlekedésnél, jó infrastruktúrával rendelkező utcában, közeli bevásárlási lehetőségekkel, AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1940-es években épült, jó szerkezeti állapotban lévő, egyszintes, 7 lakásos társasház. A LAKÁS JELLEMZŐI: Jelenleg az ingatlanban egy tágas étkező, konyha, szoba és zuhanyzós fürdőszoba lett kialakítva. A szobában fa parketta található, a többi helyiség járólapos. A nyílászárók fából vannak, jó állapotúak, a bejárati ajtót kicserélték. A burkolatok közepes állapotúak. Igény esetén a tetőtér beépíthető, így kb, 32 m2-el lehet növelni a hasznos területet. A konyhabútor a vételár részét képezi. ELRENDEZÉS: - konyha - étkező - szoba - 1 fürdőszoba - padlás - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a 7 buszcsalád, 124 busz. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 16,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15237
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
35 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.000.000 Ft (Kb. € 55.385)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, ELADÓ EGY 35 M2, 1 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, TERASSZAL, PINCÉVEL, TÁROLÓVAL! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, családi házas részén, 9 lakásos, rendezett udvarban, kiváló közlekedési, közeli bevásárlási lehetőségekkel, nagyon jó szomszédsággal és rendezett udvarral. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, egyszintes társasház, ami az 1940-es években épült. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, jó elosztású és felújított. Pár éve ki lettek cserélve a vezetékek, a burkolatok és a nyílászárók is. Tartozik a lakáshoz egy kis terasz, valamint pince és tároló. A fűtést gázkonvektor biztosítja. A lakás tehermentes és gyorsan birtokba vehető. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - fürdőszoba KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 25 busz (Újpest Központ), 196 busz (Újpest, Fóti út), 296 busz (Békásmegyer) valamint a 125 busz (Bosnyák tér). FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHREMNETES, és GYORSAN BIRTOKBA vehető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 14913
5 kép
XV. kerület - Rákospalota
44 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.000.000 Ft (Kb. € 55.385)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, CSALÁDI HÁZAS KÖRNYÉKEN, ELADÓ EGY KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 44 M2, 1+1 FÉLSZOBÁS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, TÁROLÓVAL! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, családi házas részén, kiváló közlekedési, közeli bevásárlási lehetőségekkel, nagyon jó szomszédsággal. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1950-es években épült, 18 lakásos társasház, belső zárt udvarral. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, közepes állapotú. Jelenleg egy étkezős konyha, 1+1 félszoba, fürdőszoba található benne. A szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. Teljes víz és villanyhálózat fel lett újítva. A belmagasság 3,5 méter, igény esetén galériázható. A fűtést gázkonvektorok biztosítják. Tartozik a lakáshoz egy 3 m2 tároló. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+1 félszoba - fürdőszoba - tároló KÖZLEKEDÉS: A közelben következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 25 busz (Újpest Központ), 124 busz, 96 busz (Újpest, Fóti út), 296 busz (Békásmegyer), 296A (Káposztásmegyer, Szilas park) valamint 224 buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 14755
4 kép
XV. kerület - Drégelyvár utca
35 m2-es Lakás - Panel
Ár: 18.650.000 Ft (Kb. € 57.385)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A DRÉGELYVÁR UTCÁBAN, ELADÓ EGY PARKRA NÉZŐ, 35 M2, 1+1 FÉLSZOBÁS, HALLOS, EMELETI, FELÚJÍTANDÓ PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: Kiváló közeledésnél (a belváros 15 perc alatt elérhető) közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, 1970-es években épült tömb, 10 emeletes tömb. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, parkra néző, nagyon jó elosztású. A nyílászárók fából vannak, a lakás esztétikailag felújítandó. Fűtése távfűtés egyedi mérős. A lakás tehermentes, fenntartási költsége rendkívül kedvező. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+1 félszoba - előszoba - hall - fürdőszoba KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz (Albertfalva vasútállomás), 7E busz (Blaha Lujza tér), 7G busz (Cinkotai autóbuszgarázs), 8E busz (Kelenföld vasútállomás), 46 busz (Rákoskeresztúr), 108E busz (Gazdagréti tér), 133E busz (Nagytétény), 979 busz (Csepel) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, ÜRES, így gyorsan birtokba vehető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,65 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15446
6 kép
XV. kerület - Csobogós utca
34 m2-es Lakás - Panel
Ár: 18.900.000 Ft (Kb. € 58.154)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, A CSOBOGÓS LAKÓTELEPEN, ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, 1+1 FÉLSZOBÁS, 34 M2, ABLAKOS KONYHÁS EMELETI PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: Parkos környezet, de mégis kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: A tömb10 emeletes, rendezett lépcsőházzal, jó lakóközösséggel. A strangok cseréje az épületben pár éve megtörtént,a fő villanyhálózat is fel lett újítva. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, jó állapotú, konyhája ablakos,. A nyílászárók műanyagok, hőszigetelt, a burkolatok minden helyiségben szép állapotban vannak. A konyha jól felszerelt, a konyhabútor és a vételár részét képezi. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+1 félszoba - fürdőszoba KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 224 busz (Fót Auchan áruház), 231 busz (Örs vezér tér), 950A busz (Pestszentimre vasútállomás) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES és viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15441
9 kép1 alaprajz
XV. kerület - Drégelyvár utca
35 m2-es Lakás - Panel
Ár: 19.900.000 Ft (Kb. € 61.231)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A DRÉGELYVÁR UTCÁBAN, CSENDES, PARKOS RÉSZEN, ELADÓ EGY 35 M2, 1+1 FÉLSZOBÁS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: Csendes, parkos környezet, a környéken a közlekedés kiváló (a belváros 15 perc alatt elérhető) közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, 1970-es években épült 10 emeletes tömb. A lépcsőház, pár éve fel lett újítva, új biztonsági ajtók kerültek beszerelésre, és akadálymentesített bejárat került kialakításra. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, parkra néző, nagyon jó elosztású. A szobában marmóleum található, a többi helyiség járólappal burkolt. A nappaliban új műanyag, nyílászáró került beszerelésre. A bejárati ajtó is egy több ponton záródó biztonsági ajtó. A lakás teljes bútorzata a vételár részét képezi. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+1 félszoba - előszoba - fürdőszoba KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz (Albertfalva vasútállomás), 7E busz (Blaha Lujza tér), 7G busz (Cinkotai autóbuszgarázs), 8E busz (Kelenföld vasútállomás), 46 busz (Rákoskeresztúr), 108E busz (Gazdagréti tér), 133E busz (Nagytétény), 979 busz (Csepel) FINANSZÍROZÁS: A lakás ÜRES, így gyorsan birtokba vehető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 19,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15033
8 kép1 alaprajz
XV. kerület - Pestújhely
49 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 20.900.000 Ft (Kb. € 64.308)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN CSENDES UTCÁBAN ELADÓ EGY KERTKAPCSOLATOS, 49 M2, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALIS, HÁLÓSZOBÁS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, PINCÉVEL, PADLÁSSAL! A KÖRNYÉK: Pestújhely csendes, családi házas részén, jó közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel, jó szomszédsággal. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Masszív, téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, 1 szintes, 5 lakásos társasház. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás világos, jó elosztású. Egy tágas amerikai konyhás nappali, hálószoba, előtér, fürdő és mellékhelyiség található benne. A nappaliban hajópadló, a hálószobában laminált parketta található, a többi helyiség járólappal burkolt. A nyílászárók fakeretesek, szúnyoghálóval és redőnnyel lettek ellátva, a bejárati ajtó egy több ponton záródó biztonsági ajtó. A villanyvezetékek fel lettek újítva, a konyhabútor, a tűzhely és a fa tüzelésű kályha a vételár részét képezi. Tartozik a lakáshoz saját kis kert, egy 6 m2 pince illetve padlás. ELRENDEZÉS: - amerikai konyhás nappali - szoba - fürdőszoba - mellékhelyiség - előszoba - pince - padlás KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz, 124 busz, 62 villamos, 62A villamos, 69 villamos, 69A villamos, 973 busz FINANSZÍROZÁS: A lakás viszonylag gyorsan költözhető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 20,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15128
8 kép1 alaprajz
XV. kerület - Pestújhely
35 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 20.900.000 Ft (Kb. € 64.308)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, A TÖRÖKSZEGFŰ TÉR KÖZELÉBEN, ELADÓ EGY, 35 M2, 1 SZOBÁS, JÓ ÁLLAPOTÚ, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, SAJÁT PINCÉVEL! A KÖRNYÉK: Pestújhelyen csendes részen, kiváló közlekedési- és közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1955-ben épült, 8 lakásos, rendezett társasház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó állapotú, világos. Egy tágas szoba, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, kamra és előtér található benne. A vízvezetékek fel lettek újítva, a nyílászárók cseréje is megtörtént, műanyag, hőszigetelt ablakok kerület beszerelésre. A szobában megkímélt parketta található, a többi helyiség járólappal burkolt. A fűtést és a meleg vizet kombi cirkó biztosítja. A lakáshoz tartozik egy 10 m2-es pince. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - 1 fürdőszoba - előszoba - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 231 busz, 62 villamos (Blaha Lujza tér), 62A villamos (Kőbánya alsó vasútállomás), 69 villamos (Mexikói út), 973 busz (Nagytétény ipartelep), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz (Újpest Központ) FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan viszonylag gyorsan költözhető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 20,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15465
5 kép1 alaprajz
1  2  3  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet