Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XV. kerület
Találatok száma: 15
1  2  »  
XV. kerület - Pestújhely
27 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.900.000 Ft (Kb. € 50.637)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, KIVÁLÓ INFRASTRUKTÚRÁVAL RENDELKEZŐ UTCÁBAN, ELADÓ EGY KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, 27 M2, 1 SZOBÁS ÖSSZKOMFORTOS, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL, TERASSZAL, FEDETT AUTÓBEÁLLÓVAL A KÖRNYÉK: Pestújhelyen kiváló közlekedésnél, jó infrastruktúrával rendelkező utcában, közeli bevásárlási lehetőségekkel AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, jó szerkezeti állapotban lévő, lakásos társasház, rendezett udvarral, jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás 1 szobás összkomfortos, a szoba galériázott, itt hőszigetelt, műanyag ablak került beszerelésre. A fürdőszoba kádas, a fűtést kombi cirkó biztosítja. Tartozik a lakáshoz terasz, fedett autóbeálló, illetve lehetőség van a tetőtér beépítésére. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 szoba - 1fürdőszoba - terasz KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a 124 busz (Bosnyák tér) 231 buszok közlekednek. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 15,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!
Részletek
Ref. 14687
6 kép
XV. kerület - Rákospalota
57 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.900.000 Ft (Kb. € 79.299)
XV. KERÜLETBEN: CSALÁDI HÁZAS KÖRNYEZETBEN, CSENDES UTCÁBAN, JÓ ÁLLAPOTÚ, SZIGETELT, 57 M2, 2 SZOBÁS, VILÁGOS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, PINCÉVEL ELADÓ! A KÖRNYÉK: XV kerület csendes, nyugodt utcában, 6 lakásos udvarban, nagyon jó tömegközlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségeknél, közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő és gyógyszertár is található A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás 1920-as években épült, kívülről szigetelt, jó állapotú. Két klímával felszerelt szoba, étkezős konyha, zuhanyzós fürdőszoba áll rendelkezésre. A nyílászárók hőszigetelt, fa keretes ablakok. A szobákban fa parketta található, a többi helyiség járólapos. Tartozik a lakáshoz egy 10 m2-es pince. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér) 25 busz (Mexikói út), 224 busz (Fót Auchan áruház), 996 busz (Újpest központ), 996A busz (Újpest központ). FINANSZÍROZÁS: IRÁNYÁR: 24,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16595
6 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
52 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 25.000.000 Ft (Kb. € 79.618)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, A MÉZESKALÁCS TÉR KÖZELÉBEN, ELADÓ EGY FELÚJÍTOTT, 52 M2, 2 SZOBÁS, EMELETI TÉGLALAKÁS, SAJÁT PINCÉVEL, FRANCIA ERKÉLLYEL! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, parkos környezetben, kiváló közlekedési- és közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1956-ban épült, rendezett társasház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás teljes felújításon esett át új, műanyag, hőszigetelt ablakokat szereltek be, a teljes víz-, villany- és csatornahálózatot is kicserélték. A burkolatok minden helyiségben újszerűek, a szobában és a nappaliban laminált parketta található, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A fürdőszobában egy sarokkád került beszerelésre. Tartozik a lakáshoz saját pince, illetve az előszobában több gardrób is segíti a tárolást. A fűtést gázkonvektor biztosítja, a meleg vizet villanybojler látja el. ELRENDEZÉS: - konyha - nappali - 1 szoba - 1 fürdőszoba - előszoba - gardrób - pince KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 231 busz, 62 villamos (Blaha Lujza tér), 62A villamos (Kőbánya alsó vasútállomás), 69 villamos (Mexikói út), 973 busz (Nagytétény ipartelep), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz (Újpest Központ) FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 25,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16075
9 kép1 alaprajz
XV. kerület - Újpalota
53 m2-es Lakás - Panel
Ár: 26.190.000 Ft (Kb. € 83.408)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A NÁDASTÓ PARKBAN, ELADÓ EGY 53 M2, 1+2 FÉLSZOBÁS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, TEHERMENTES, EMELETI PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: Csendes parkos környezet, de mégis kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: 1973-ben épült, közepes állapotú, 10 emeletes tömb. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó elosztású, világos, közepes állapotú. Jelenleg 3 laminált parkettás szoba, konyha és egy fürdőszoba, mellékhelyiség található a lakásban. A burkolatok közepes állapotúak, a nyílászárók, és a radiátorok régebbiek. A vízvezetékek cseréje megtörtént. A konyha, fürdő és a gardrób esztétikai felújításra szorul. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+2 félszoba - előszoba - fürdőszoba - mellékhelyiség - gardrób. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz (Belváros, Blaha Lujza), 96 busz (Újpest Központ), 124 busz (Bosnyák tér), 130 busz (Puskás Ferenc Stadion) 296 busz (Békásmegyer), 296A busz (Káposztásmegyer), 996 busz (Újpest Központ), 996A buszok FINANSZÍROZÁS: A lakás tehermentes és viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 26,19 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16491
7 kép
XV. kerület - Pestújhely
78 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 26.300.000 Ft (Kb. € 83.758)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, ZUGLÓ SZOMSZÉDSÁGÁBAN, ELADÓ EGY NAGYPOLGÁRI STÍLUSÚ, 78 M2, 2 SZOBÁS TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, PINCÉVEL! A KÖRNYÉK: Pestújhely egyik legjobb részén, csendes, forgalomtól mentes, családi házas környezetben, jó tömegközlekedésnél, közeli bevásárlási és szórakozási lehetőségek mellett. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1910-es években épült, 9 lakásos társasház, jó lakóközösséggel, rendezett udvarral. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó elosztású, világos, nagypolgári stílusú, a belmagasság 3,8 méter, így igény szerint galériázható. Jelenleg egy tágas nappali, konyha, szoba, előtér, kamra, fürdő és mellékhelyiség található benne. A szobák és az előtér parkettás, a többi helyiség járólapos. A fűtést gáz konvektor látja el, a meleg vizet átfolyós gázkészülék biztosítja. A nyílászárók dupla üveges faablakok. A konyha és fürdőszoba igényel felújítást. Tartozik a lakáshoz egy 12 m2 pince. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan gyorsan birtokba vehető. Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 26,3 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!
Részletek
Ref. 15846
8 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota - MÁV-telep
47 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 27.900.000 Ft (Kb. € 88.854)
XV. KERÜLETBEN: MÁV LAKÓTELEPEN, ELADÓ EGY 47 M2, 2 SZOBÁS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, MAGASFÖLDSZINTI TÉGLALAKÁS, 150 M2 KERTTEL, PINCÉVEL, 20 M2 TÁROLÓVAL, AUTÓBEÁLLÓVAL ELADÓ! A KÖRNYÉK: Rákospalotán jó közlekedési- és közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1900- as évek elején épült, 6 lakásos, közepes állapotú társasház, jó lakóközösséggel, szépen karbantartott udvarral. A tető és a kémény nemrégiben felújításra került, az épületkerítéssel van körbevéve, mágneses belépő kapu került kialakításra. A közös költség 10.000 Ft-ami tartalmazza az általános díjakat, a felújítási alapot valamint a társasház biztosítást. A LAKÁS JELLEMZŐI: Az ingatlan jó elosztású. D-NY-i fekvésének köszönhetően, egész nap világos. Egy tágas nappali, konyha, hálószoba, kádas fürdő és közlekedő található a lakásban. A radiátorok és a nyílászárók néhány éve cserélve lettek. A fürdőszobában járólap található, a többi helyiségben pedig parketta. Tartozik a lakáshoz, egy 10 m2 zárható, pince, egy fedett autóbeálló, valamint egy 150 m2 kert. A kertben kialakításra került egy 20 m2-es zárható faház, ami ideális lehet kerti szerszámok tárolására is. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 nappali - 1 szoba - 1 fürdőszoba - közlekedő - pince - tároló - kert (150 m2) - autóbeálló KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 231 busz (Örs vezért tér), 996 busz , 996A busz, 69 villamos. FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 27,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16487
10 kép
XV. kerület - Páskomliget utca
55 m2-es Lakás - Panel
Ár: 28.900.000 Ft (Kb. € 92.038)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A PÁSKOMLIGET UTCÁBAN, ELADÓ EGY FELÚJÍTOTT, 55 M2, 1+2 FÉLSZOBÁS, MAGASABB EMELETI, ABLAKOS KONYHÁS PANELLAKÁS! PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: A Páskomliget utcában, kiváló a tömegközlekedés, a közelben iskolák, játszóterek, orvosi rendelők, posta, parkok, valamint közeli bevásárlási lehetőségek is adottak AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: jó lakóközösségű, 1970-es években épült, 10 emeletes ház. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó elosztású, világos és felújított. A nyílászárók ki lettek cserélve, új műanyag, hőszigetelt ablakok lettek beszerelve. A radiátorok is újak, a nappaliban parketta található, a többi helyiség járólappal burkol. Az egyedi, gépesített konyhabútor a vételár részét képezi, igény esetén a többi bútor megegyezés tárgya. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 nappali - 2 szoba - előszoba - fürdőszoba - mellékhelyiség. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 96 busz (Újpest Központ), 296 busz (Békásmegyer), 296A busz (Káposztásmegyer), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz, 196-196A buszok (Újpest Központ), 130 busz (Puskás Ferenc Stadion), 69 villamos (Mexikói út). FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES és viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 28,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16878
7 kép
XV. kerület - Pestújhely
42 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 29.900.000 Ft (Kb. € 95.223)
XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, ZUGLÓ SZOMSZÉDSÁGÁBAN, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSNÉL, 3 LAKÁSOS UDVARBAN, ELADÓ EGY ÚJSZERŰ, NAGYON JÓ ELOSZTÁSÚ, 42 M2-ES, 1+1 FÉLSZOBÁS, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS! A KÖRNYÉK: Kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: A társasház az 1970-es években épült, statikailag masszív, 3 szintes, szigetelt. 2018-ban teljes körű felújításon esett át, gyakorlatilag a főfalakon kívül minden más teljesen új. A felújítás során a lakásokat új 3 rétegű fakeretes nyílászárókkal látták el, újak a vezetékek, a válaszfalak és a tető is. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó elosztású, első emeleti, DK-i fekvésének köszönhetően egész nap világos. Tágas nappali, szoba, konyha és fürdőszoba található benne. A látványképeken látható módón és színekben lesz kialakítva, bútorzat nélkül (igény esetén, külön díj fejében a bútorzat is megoldható). A fűtést inverteres klíma látja el. ELRENDEZÉS: - konyha - nappali - szoba - fürdőszoba. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Belváros, Pasaréti tér), 125 busz, 62 villamos, 62A villamos, 69 villamos, 973 busz. FINANSZÍROZÁS: A lakás banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 29,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 15053
5 kép1 alaprajz
XV. kerület - Szilas park
47 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 29.900.000 Ft (Kb. € 95.223)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A SZILAS PARKBAN, ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, 47 M2, , 2001-BEN ÉPÜLT, VILÁGOS, EMELETI , TEHERMENTES TÉGLALAKÁS! A KÖRNYÉK: Csendes részen, parkos környezetben, kiváló tömegközlekedésnél, közeli szórakozási és bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 2001-ban épült, 4 szintes, 8 lakásos társasház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: Az ingatlan jó elosztású, világos. Egy nappali, konyha, szoba, sarokkádas fürdőszoba áll rendelkezésre. A nappali és a szoba parkettás, a többi helyiség járólappal burkolt. A nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek, redőnyösek. A beépített gardrób szekrény és a konyhabútor a vételár részét képezi. ELRENDEZÉS: - nappali - szoba - konyha - fürdőszoba. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 130 busz (Puskás Ferenc Stadion), 224 busz (Fót – Auchan áruház) FINANSZÍROZÁS: A lakás üres, ezért akár azonnal birtokba vehető! IRÁNYÁR: 29,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16846
9 kép1 alaprajz
XV. kerület - Páskom park
68 m2-es Lakás - Panel
Ár: 38.900.000 Ft (Kb. € 123.885)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN CSENDES, PARKOS KÖRNYEZETBEN, ELADÓ EGY 68 M2, 3 SZOBÁS, ÉTKEZŐS KONYHÁS, JÓ ÁLLAPOTÚ, EMELETI PANELLAKÁS, 5 M2 ERKÉLLYEL, 10 M2 PINCÉVEL! A KÖRNYÉK: Parkos környezetben, kiváló a tömegközlekedésnél, a közelben iskolák, játszóterek, orvosi rendelők, posta, valamint közeli bevásárlási lehetőségek is adottak. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, jó állapotú, 1970-ben épült, 4 emeletes ház. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás nagyon jó elosztású, világos. Egy tágas nappali, 2 szoba, étkezős konyha, előtér, kádas fürdő és mellékhelyiség található benne. A nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek, a bejárati ajtó is egy több ponton záródó biztonsági ajtó. A szobák és a nappali laminált parkettás, a többi helyiség járólappal burkolt. A nappaliban LED -világítás és egy hangulatos látvány kandalló is rendelkezésre áll. A konyhabútor a vételár részét képezi.Tartozik a lakáshoz egy 5 m2 parkra néző erkély és egy 10 m2-es pince. ELRENDEZÉS: - tágas ablakos konyha - nappali - 2 szoba - előszoba - fürdőszoba - mellékhelyiség - erkély 5 m2 - pince 10 m2 KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz (Belváros), 96 busz (Újpest Központ), 296 busz (Békásmegyer), 296A busz (Káposztásmegyer), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz, 196-196A buszok (Újpest Központ), 130 busz (Puskás Ferenc Stadion), 69 villamos (Mexikói út) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan birtokba vehető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 38,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 16702
7 kép
1  2  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet