Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XV. kerület
Találatok száma: 15
1  2  »  
XV. kerület - Rákospalota
71 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 18.900.000 Ft (Kb. € 60.191)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, 71 M2, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, KERTKAPCSOLATOS, 3 SZOBÁS, BELSŐ 2 SZINTES, TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, 40 M2 SAJÁT KERTTEL, PINCÉVEL ELADÓ! A KÖRNYÉK: Kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel (bank, posta, gyógyszertár). AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1940-es években épült, 5 lakásos udvarban lévő, belső 2 szintes, jó szerkezeti állapotban lévő lakás. Várható beruházásként a társasház teljes tetőszerkezete, cserepezése teljesen fel lesz újítva, valamint a kéményeket is újjáépítik. A LAKÁS JELLEMZŐI: Az alsó szinten található a konyha, az előszoba, a fürdő és a tágas nappali. Az emeleten közlekedő és 2 hálószoba lett kialakítva. A nappali laminált parkettás, a szobák hajópadlósak, a többi helyiség pedig járólapos és csempézett. Az alsó szinten a nyílászárók dupla fa ablakok, a felső részben pedig fa termo ablakok lettek beépítve. Tartozik a lakáshoz egy elszeparálható 40 m2-es saját kert. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 nappali - 2 szoba - előszoba - fürdőszoba - pince (10 m2) - saját szeparálható kert (40 m2) KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Belváros, Pasaréti tér), 96 busz (Újpest Központ), 124 busz (Bosnyák tér), 296 busz (Békásmegyer), 296A busz (Káposztásmegyer), 996 busz (Újpest Központ), 996A buszok FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan birtokba vehető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 18,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11293
2 kép1 alaprajz
XV. kerület - Szilas lakótelep
50 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.500.000 Ft (Kb. € 62.102)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A SZILAS PARKBAN, ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, 1+2 FÉLSZOBÁS, VILÁGOS KONYHÁS, 50,5 M2, EMELETI,TEHERMENTES TÉGLALAKÁS, FRANCIAERKÉLLYEL! A KÖRNYÉK: A Pólus Center és az Ázsia Center, közelében, csendes részen, parkos környezetben, kiváló tömegközlekedésnél, közeli szórakozási és bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1960-as években épült, 4 szintes társasház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A szobák parkettásak, a nappali laminált parkettás a többi helyiség pedig járólapos. A nyílászárók 2008-ban lettek kicserélve, ekkor műanyag, hőszigetelt ablakokat szereltek be. A burkolatok minden helyiségben szép állapotban vannak. A konyhabútor és a beépített szekrény a vételár részét képezi. ELRENDEZÉS: - konyha - nappali - 2 félszoba - közlekedő - kamra - fürdőszoba - franciaerkély KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 130 busz (Puskás Ferenc Stadion), 224 busz (Fót – Auchan áruház) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMNETES, banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 19,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 12858
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Őrjárat utca
49 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.900.000 Ft (Kb. € 63.376)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTÁN, AZ ŐRJÁRAT UTCÁBAN ELADÓ, EGY TEHERMENTES, TELJESEN FELÚJÍTOTT, 49 M2, 2 SZOBÁS, EMELETI TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS, SAJÁT PINCÉVEL ELADÓ! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes, parkos környezetben, kiváló közlekedési- és közeli bevásárlási lehetőségekkel AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1955-ben épült, kevés lakásos, rendezett társasház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A frissen és igényesen felújított lakásban a nyílászárókat kicserélték, új műanyag, hőszigetelt, ablakokat szereltek fel, amelyeket redőnnyel és szúnyoghálóval is elláttak. A szobákat laminált parkettával borították, a többi helyiség pedig járólapos. Kicserélték a teljes víz- villany- és csatornahálózatot is. A fűtést gáz konvektor látja el, a meleg vizet pedig Bosch gázkazán biztosítja. A minőségi gépesített konyhabútor valamint a hűtőszekrény a vételár részét képezi. Tartozik a lakáshoz saját pince. ELRENDEZÉS: - konyha - 2 szoba - 1 fürdőszoba - előszoba - pince - padlás KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz (Pasaréti tér), 231 busz, 62 villamos (Blaha Lujza tér), 62A villamos (Kőbánya alsó vasútállomás), 69 villamos (Mexikói út), 973 busz (Nagytétény ipartelep), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz (Újpest Központ) FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan TEHERMENTES! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 19,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 11236
9 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota - MÁV-telep
47 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.900.000 Ft (Kb. € 63.376)
XV. KERÜLETBEN: MÁV LAKÓTELEPEN, ELADÓ EGY 47 M2, 2 SZOBÁS, EMELETI, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ TÉGLALAKÁS, LEKERÍTETT 200 M2 KERTTEL, PINCÉVEL, TÁROLÓVAL , AUTÓBEÁLLÓVAL ELADÓ! A KÖRNYÉK: Rákospalotán jó közlekedési- és közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1900- as évek elején épült, 6 lakásos, közepes állapotú társasház, jó lakóközösséggel, szépen karbantartott udvarral. A LAKÁS JELLEMZŐI: A szobákban parketta található, a többi helyiség pedig járólappal burkolt és csempézett. A fűtést gázkonvektor és egy fatüzelésű kandalló biztosítja. A konyhabútor a vételár részét képezi. Tartozik a lakáshoz pince, tároló, egy 200 m2 rendezett kert valamint autóbeálló. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 nappali - 1 szoba - 1 fürdőszoba - mellékhelyiség - pince - tároló - kert (200 m2) - autóbeálló KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 231 busz (Örs vezért tér), 996 busz , 996A busz, 69 villamos FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 19,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 12222
6 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
53 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.900.000 Ft (Kb. € 63.376)
XV. KERÜLETBEN: RÁKOSPALOTA FREKVENTÁLT, CSENDES ZÖLDÖVEZETI RÉSZEN, FELÚJÍTOTT, JÓ ELOSZTÁSÚ, 53 M2, 2 SZOBÁS, ERKÉLYES TÉGLALAKÁS, EGYEDI FŰTÉSSEL, GÉPKOCSI BEÁLLÓVAL, TÁROLÓVAL ELADÓ! A KÖRNYÉK: Rákospalota csendes részén, kiváló közlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 1970-es végén épült, 4 szintes, 12 lakásos társasház, nagyon jó lakóközösséggel, zárt belső udvarral. A LAKÁS JELLEMZŐI: A nemrégiben teljesen felújított lakás nagyon jó elosztású és D-i fekvésének köszönhetően egész nap világos. A szobákban jó minőségű szalagparketta található a többi helyiség pedig járólapos. A nyílászárókat kicserélték, új műanyag, hőszigetelt, redőnyős ablakokat szereltek fel. A hőszabályozást új parapetes látvány gázkonvektorok látják el (a mellékhelyiségben villany radiátor), valamint a szobákban inverteres klímákat szereltek fel. A fürdőszobában egy új zárt rendszerű kondenzációs kazán került beépítésre (jelenleg csak meleg vizet biztosítja), amely alkalmas a lakás központi fűtésének ellátására. A konyhában kiváló minőségű beépített konyhabútor vételár részét képezi, az előtérben hangulatos LED lámpás világítás került kialakításra. Tartozik a lakáshoz a zárt belső udvari parkolóban egy autóbeálló hely, valamint a pincében egy saját tároló. ELRENDEZÉS: - konyha - előszoba - 2 szoba - 1 fürdőszoba - mellékhelyiség - kamra - közlekedő - erkély KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 5 busz, 104 busz, 125 busz, 170 busz, 204 busz, 12 villamos FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 19,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztatót jellegűek.
Részletek
Ref. 11705
14 kép1 alaprajz
XV. kerület - Szilas lakótelep
48 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 21.500.000 Ft (Kb. € 68.471)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A SZILAS PARKBAN, LIFTES HÁZBAN, ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, 48 M2, 2003-BEN ÉPÜLT, 1+2 FÉLSZOBÁSSÁ ALAKÍTOTT, TÉGLALAKÁS 6 M2 ERKÉLLYEL, TEREMGARÁZZSAL ÉS TÁROLÓVAL! A KÖRNYÉK: A Pólus Center és az Ázsia Center, közelében, csendes részen, parkos környezetben, kiváló tömegközlekedésnél, közeli szórakozási és bevásárlási lehetőségekkel. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 2002-ben épült, 4 szintes, liftes társasház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás eredetileg 2 szobás volt, de jelenleg 1+2 félszobássá lett átalakítva. A szobákban parketta található, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek, minden helyiségben lapradiátorok lettek felszerelve. A konyhabútor, és a szobában található beépített szekrény a vételár részét képezi. Tartozik a lakáshoz egy tágas 6 m2 hangulatos erkély, ami belső udvarra néz, valamint teremgarázs és 2 tároló. ELRENDEZÉS: - konyha - 1+2 félszoba (könnyen vissza alakítható 2 szobássá) - közlekedő - fürdőszoba - erkély MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: A lakásban új, műanyag hőszigetelt, nyílászárókat szereltek fel, a bejárati ajtó, egy több ponton záródó biztonsági ajtó, illetve a radiátorok is újak. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 130 busz (Puskás Ferenc Stadion), 224 busz (Fót – Auchan áruház) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENETS, banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 21,5 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 12192
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Legénybíró utca
69 m2-es Lakás - Panel
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 72.930)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, A LEGÉNYBÍRÓ UTCÁBAN, SZIGETELT HÁZBAN ELADÓ, EGY 69 M2, 2+2 FÉLSZOBÁS, VILÁGOS, KÖZEPES ÁLLAPOTÚ, JÓ ELOSZTÁSÚ, LOGGIÁS, MAGASABB EMELETI PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: Kiváló közlekedésnél, közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőség is adott. AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Nagyon jó lakóközösségű, 1975-es évben épült szigetelt tömb. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás jó elosztású, 2+2 félszobás és loggiás. A szobák laminált parkettásak, a konyha, fürdőszoba és a mellékhelyiség pedig járólappal burkolt. A nyílászárók műanyagok, a bejárati ajtó fém biztonsági ajtó, valamint az előtér ráccsal elzárt. A fürdőszobát pár éve felújították, a villanyvezetékek régebbiek de jó állapotúak. ELRENDEZÉS: - konyha - 2+2 félszoba - közlekedő - fürdőszoba - mellékhelyiség - loggia KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 7 busz, 46 busz (Rákoskeresztúr), 96 busz (Újpest Központ), 296 busz (Békásmegyer), 296A busz (Káposztásmegyer), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz, 196-196A buszok (Újpest Központ), 130 busz (Puskás Ferenc Stadion), 69 villamos (Mexikói út) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 22,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 12587
7 kép1 alaprajz
XV. kerület - Kőrakás park
64 m2-es Lakás - Panel
Ár: 23.900.000 Ft (Kb. € 76.115)
XV. kerületben a Kőrakás parkban, eladó egy 2 + 1 félszobás, világos, részben felújított, 3 különnyíló szobássá átalakított lakás. A kompeltt villanyhálózat kicserélésre került, mindenhol lapradiátorok vannak felszerelve. A bejárati ajtó új, több ponton zárodó biztonsági ajtó. A lakás jelenlegi elkészültségi szintjén eladó, a járólapok nagy része rendelkezésre áll, az ár részét képezi. A közlekedés a környéken nagyon jó, bevávásárlási lehetőség, játszótér, iskola, óvoda, orvosi rendelő és gyógyszertár is van a közelben. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 12779
4 kép1 alaprajz
XV. kerület - Újpalota
66 m2-es Lakás - Panel
Ár: 24.900.000 Ft (Kb. € 79.299)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPALOTÁN, IGÉNYESEN, MINŐSÉGILEG, EGYEDILEG FELÚJÍTOTT, EXKLUZÍV 66 M2, 2+1 FÉLSZOBÁS, ÜRES, TEHERMENETES PANELLAKÁS! A KÖRNYÉK: A Páskomliget utcában, kiváló a tömegközlekedés, a közelben iskolák, játszóterek, orvosi rendelők, posta, és parkok, valamint közeli bevásárlási lehetőségek is adottak AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Dupla liftes nagyon jó lakóközösségű, 1970-es években épült tömb. A LAKÁS JELLEMZŐI: Teljesen felújított, modern, jó elosztású, világos 2+1 félszobás, gardróbos lakás. A felújítás során a szobák jó minőségű laminált parkettával borították, illetve a falakat újratapétázták. A konyhát, az előszobát és fürdőszobát újra kövezték, valamint új burkolatokat raktak le. A fürdőszobában minőségi épített zuhanyzókabin került beszerelésre. A nappaliban, az előszobában és a fürdőszobában feszített tükrű mennyezetet alakítottak ki, ennek is köszönhető a lakás egyedi, otthonos hangulata. ELRENDEZÉS: - konyha - 1 nappali - 2 szoba - előszoba - fürdőszoba - mellékhelyiség - gardrób - pince MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: - teljes víz-, villany- vezeték rendszer cseréje - új kapcsolók, konnektorok - új műanyag nyílászárókat - új lapradiátorok - új beltéri ajtók KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 96 busz (Újpest Központ), 296 busz (Békásmegyer), 296A busz (Káposztásmegyer), 996 busz (Újpest Központ), 996A busz, 196-196A buszok (Újpest Központ), 130 busz (Puskás Ferenc Stadion), 69 villamos (Mexikói út) FINANSZÍROZÁS: A lakás TEHERMENTES és ÜRES, akár azonnal birtokba is vehető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 24,9 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Részletek
Ref. 9849
13 kép1 alaprajz
XV. kerület - Rákospalota
69 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 29.000.000 Ft (Kb. € 92.357)
XV. KERÜLETBEN: ÚJPEST SZOMSZÉDSÁGÁBAN, NAGYON JÓ KÖZLEKEDÉSNÉL, 2002-BEN ÉPÜLT, 69 M2, BELSŐ KÉT SZINTES, 3 SZOBÁS, JÓ ÁLLAPOTÚ TÉGLALAKÁS, LIFTES HÁZBAN! A KÖRNYÉK: Központhoz közel eső részen, rendkívül jó tömegközlekedésnél, közeli bevásárlási lehetőség AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI: Téglaépítésű, 2002-ben épült, szigetelt társasház, nagyon jó lakóközösséggel. A LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás belső kétszintes, az alsó részen kapott helyet az előszoba, egy jól felszerelt, étkezős konyha, egy hangulatos nappali, egy hálószoba, egy mosdó, illetve egy kádas fürdőszoba. Az emeleten 1 hálószoba került kialakításra, de igény szerint lehetőség van még egy szoba kialakítására. A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. ELRENDEZÉS: - étkezős konyha - 1 nappali - 2 szoba (kialakítható +1 szoba) - előszoba - közlekedő - fürdőszoba - mellékhelyiség MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: A lakásban új, műanyag hőszigetelt, nyílászárókat szereltek fel, klímát is felszereltek, illetve a radiátorok is újak. A fűtést és a meleg vizet pedig kombi cirkó biztosítja. KÖZLEKEDÉS: A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek: 25 busz (Újpest Központ), 196 busz (Újpest, Fóti út), 296 busz (Békásmegyer) valamint a 125 busz (Bosnyák tér) FINANSZÍROZÁS: A lakás viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre! IRÁNYÁR: 29,0 M FT VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jelegűek.
Részletek
Ref. 10926
7 kép
1  2  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet