Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIV. kerület
Találatok száma: 8
XIV. kerület - Nagy Lajos király útja
37 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 21.900.000 Ft (Kb. € 67.385)
A ház az Erzsébet királyné útja közelében helyezkedik el, kitűnő közlekedésnél. A lakás III. emeleti elhelyezkedésének köszönhetően nagyon világos, jó elrendezésű, tágas szobával rendelkezik, gázkonvektor fűtésű. Állapotát tekintve 4 éve kicserélték a villany- és víz vezetéket, valamint az összes hidegburkolatot. A szobában fa nyílászáró és eredeti fa parketta van, amely igény esetén még csiszolható. A lakás tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető. A társasház rendezett, csendes lakóközösségű.
Részletek
Ref. 16269
7 kép
XIV. kerület - Erzsébet királyné útja
55 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 27.490.000 Ft (Kb. € 84.585)
Kitűnő közlekedési lehetőségeknél, 5 lakásos udvarban, 52 nm-es, belső kétszintes, pár éve felújított házrész. Az alsó szinten található egy amerikai konyhás nappali és egy zuhanyzós fürdőszoba, az emeleten egy tágas hálószobát és egy külön wc-t alakítottak ki. Állapotát tekintve a villanyvezetékeket kicserélték, a konyhában és a nappaliban a burkolatok 3 évesek, a fürdőszobát és a tetőt idén újították fel. A lakás előtti kertrész kizárólagos használatú. A ház jó állapotú és jó lakóközösségű. Az ingatlan tehermentes és 1/1 tulajdonban van. AZ ár irányár. Vevőink számára a közvetítés ingyenes!
Részletek
Ref. 16273
8 kép
XIV. kerület - Thököly út
87 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 29.900.000 Ft (Kb. € 92.000)
Zuglóban a Thököly úton eladásra kínálunk egy 87 nm-es 3 egész szobás félszuterén társasházi lakást. Az ingatlanban a nyílászárók ki lettek cserélve, amelyek az előkertre néznek. Szobái nagyon tágasak, a fürdő és mellékhelyiség külön található. Az ingatlan paraméterei alapján kiválóan használható irodának vagy magánrendelőnek is. Közlekedés szempontjából kiváló helyen található a Bosnyák tér 3 perc alatt el lehet érni, ahol számos busz és villamosjárat megtalálható. A közelben minden megtalálható orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda stb. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van és rövid határidővel költözhető. Az ár irányár. Vevőink számára a közvetítés ingyenes.
Részletek
Ref. 16332
5 kép
XIV. kerület - Istvánmező
64 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 30.500.000 Ft (Kb. € 93.846)
Istvánmezőn kiváló közlekedés mellett kevés, lakásos társasházban eladásra kínálunk egy 64 nm-es 3 szobás, klimatizált lakást. Az ingatlan tájolásának (DNY-ÉK) köszönhetően szép világos. Az ingatlan minden helyisége külön nyílik, a fürdő és a wc is külön található. A villanyvezeték ki lett cserélve. A rendezett társasház udvarán van lehetőség parkolóhely bérlésre havi 2000 Ft-ért. Közlekedés szempontjából is kiváló helyen található pár perc sétára Puskás Ferenc Stadion, 1 villamos és számos buszjárat (7,7E,5, 8, 8E). A közelben minden megtalálható: iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár stb. AZ ingatlan tehermentes és 1/1 tulajdonban van. Az ár irányár. Vevőink számára a közvetítés ingyenes.
Részletek
Ref. 16368
2 kép
XIV. kerület - Kiszugló
78 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 37.900.000 Ft (Kb. € 116.615)
II. emeleti, elhelyezkedésének köszönhetően nagyon világos és napfényes lakás a Tisza István tér közelében. Tágas szobákkal rendelkező, de a válaszfalak mozgatásával még rendkívül jól alakítható, gázkonvektor fűtésű. Állapotát tekintve a fürdőszobát teljes körűen felújították, a nyílászárókat műanyagra cserélték. A szobákban jó állapotú, de igény szerint még csiszolható fa parketta van. A lakáshoz tartozik egy francia erkély, minden szobája külön nyíló. A társasház csendes lakóközösségű, jó állapotú, homlokzatát pár éve újították fel. A lakásban tisztasági festést végeztek, tehermentes, azonnal birtokba vehető.
Részletek
Ref. 16274
5 kép
XIV. kerület - Gervay utca
60 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 42.900.000 Ft (Kb. € 132.000)
Alsórákoson a Gervay utcában 4 lakásos társasházban teljes körűen felújított 2+1 félszobás, erkélyes, világos lakást kínálunk eladásra. Nyílászárók műanyagok és beépített redőnnyel vannak felszerelve, a meleget padlófűtés biztosítja, ami szobánként szabályozható. Az ingatlan minden helyisége külön nyílik. A lakáshoz tartozik egy saját kis kertrész is. Közlekedés szempontjából is kiváló helyen található, a Bosnyák tér 5 perc sétára van, ahol számos buszjárat és villamosjárat is van, amivel könnyen bejuthatunk a belvárosba. A közelben minden megtalálható iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek stb. Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonban van és azonnal birtokba vehető. Az ár irányár. Vevőink számára a közvetítés ingyenes!
Részletek
Ref. 16398
5 kép
XIV. kerület - Stefánia út
70 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 45.900.000 Ft (Kb. € 141.231)
A ház a Stadionok közelében található, kitűnő közlekedési lehetőségeknél. A lakás világos, gázkonvektor fűtésű, polgári stílusú, így nagy tágas terekkel és dupla szárnyú beltéri szobaajtókkal rendelkezik. Állapotát tekintve, felújítandó, jelenleg 2 szobás, de a válaszfalak mozgatásával még nagyon jól alakítható, akár 3 szobás lakássá. A két tágas szoba ablakai csendes mellékutcára néznek, a konyha ablaka pedig a ház zöld kertjére néz, amelyből még plusz egy hálószoba is kialakítható. Fenntartása kedvező, a közös költség 16.500 Ft, amely tartalmazza a vízhasználatot is. A társasház jó lakóközösségű, csendes, a lépcsőházat 1 éve újították fel. A lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető.
Részletek
Ref. 16270
5 kép
XIV. kerület - Kerékgyártó utca
126 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 59.900.000 Ft (Kb. € 184.308)
A ház a Bosnyák tér közelében, zöld parkos környezetben helyezkedik el, kitűnő közlekedésnél. A lakás II. emeleti elhelyezkedésének és Nyugati fekvésének köszönhetően napfényes. A lakás állapotát tekintve 10 éve felújították, amelynek keretein belül kicserélték a villany és vízvezetékeket, a szobákban új fa parkettát tettek le, a nyílászárókat új hő és hangszigetelt fa ablakokra cserélték. A lakás ideális elosztású, tágas, külön nyíló szobákkal rendelkezik, dupla komfortos és tartozik hozzá egy erkély is. A társasház jó lakóközösségű, csendes, 16 lakásos, saját zöld kerttel rendelkezik, homlokzata jó állapotú.
Részletek
Ref. 15289
8 kép1 alaprajz
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet