Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIII. kerület
Találatok száma: 42
1  2  3  4  5  »  
XIII. kerület - Kassák Lajos utca
66 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.900.000 Ft (Kb. € 52.000)
Kiváló befektetési lehetőség, szépségszalonnak, ügyvédi irodának és kifőzdének, és egyéb más tevékenyének ahol számít a jó közlekedés és a parkolási lehetőség. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, étkező, tágas nappali plusz hálószoba, fürdő, wc külön helységben MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan felújítása a napokban lett kész. Új burkolatok, energiatakarékos hőpanelok, villany, és vízvezetékek, illetve a csatorna. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Dózsa György úttól pár perc sétára SPAR hosszú nyitva tartassál. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos, M3-as metró, 75-79-es trolibuszok. Szabad parkolási lehetőség mindig van a ház előtt. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16065
5 kép
XIII. kerület - Szent László út
26 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.990.000 Ft (Kb. € 52.277)
Világos, csendes, rendezett kertre néző garzonlakás, kedvező rezsiköltséggel. Befektetésnek is kiváló, akár azonnal kiadható. Béke tér, Róbert Károly körút percek alatt elérhető. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha étkező, tágas szoba galériával, fürdő-wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás közepes állapotú, kisebb esztétikai felújítás után költözhető. Minden egyedi mérőórás, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A fűtésről konvektor gondoskodik. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Folyamatosan fejlődő környezet, közelben óvoda, iskola, kórház, kisboltok. Béke téren LIDL, Rossmann, SPAR. KÖZLEKEDÉS: Róbert Károly körút 2 perc sétára. 1-es villamos, 32es, 20E, 30-30A, 105-ös buszok közlekednek. A parkolás a lakók számára ingyenes, a ház előtt mindig van hely. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15882
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Béke utca
27 m2-es Lakás - Panel
Ár: 19.900.000 Ft (Kb. € 61.231)
Angyalföld központi részén, a Béke térnél, francia erkélyes, emeleti, napfényes, kiadásra, befektetésre kiváló garzonlakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, tágas nagy szoba étkezővel, francia erkély, fürdő wc egy helységben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás pár évvel ezelőtt, teljes-körű felújításon esett át. Műanyag nyílászárók, burkolatok, villany és vízvezetékek. A bútorok igény szerint maradnak. A melegről távfűtés gondoskodik egyedi méréssel. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közvetlen közelében, LIDL, Rossmann, SPAR, dohánybolt, kis közért, Kakas vendéglő, kínai étterem, és egyéb más lehetőségek. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos, 32-es busz, 105-ös. Pár perce az 1-es villamos is elérhető a Róbert Károly körúton. AZ ÁR MINIMÁLISAN ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16061
5 kép
XIII. kerület - Lehel utca
37 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 21.900.000 Ft (Kb. € 67.385)
Lehel utcában, csendes kertre és udvarra néző, két frontos, 2 szobás, galériázott, befektetésnek is kiváló lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: tágas előszoba konyha étkezővel, 2 szoba galériával, fürdő-wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan kiadásra, befektetésnek is alkalmas kevés ráfordítással. Akár azonnal bérbe adható. A szobák parkettásak, a nyílászárók bejárati ajtó fából vannak. Esztétikailag némi felújítást igényel. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Játszóterek, parkok, külső konditerem pár perc sétára. A Béke térnél LIDL, SPAR, Rossmann, többféle vásárlási lehetőség is elérhető pár percen belül. A társasházban 2019 év végéig a belső lépcsőház és homlokzati felújítások folyamatban vannak. KÖZLEKEDÉS: 1-es és 14-es villamos, 32-es, 30-30A, 20E buszok közlekednek. A parkolás a lakók számára ingyenes. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16116
5 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Mohács utca
23 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 23.795.000 Ft (Kb. € 73.215)
Róbert Károly körút közelében, kevés lakásos társasházban, világos, csendes, rendezett kertre néző garzonlakás, kedvező rezsiköltséggel. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba konyha, tágas szoba galériával, fürdő-wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás fél évvel ezelőtt teljes felújításon esett át. Külső szigetelés, műanyag nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, energiatakarékos gépesítés, padlófűtés, klíma, két személyes jacuzzis kád, led világítással. A gépesítés a vételár részét képezi (szag elszívó, elektromos tűzhely és sütő, mikrohullámsütő, légkondicionáló, LG okoshűtő). KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Vásárlási lehetőségek pár percre. Pékség, gyógyszertár a Béke téren LIDL, Rossmann, SPAR. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos és a 105-ös busz a közvetlen közelben. A belváros BKV-val és kocsival pár perc alatt megközelíthető. A parkolás a lakók számára ingyenes, a ház előtt mindig van hely. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15790
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Gömb utca
47 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.400.000 Ft (Kb. € 75.077)
Angyalföldön, a Béke tér közelében, napfényes, kétfrontos, teljes körűen felújított lakás, amely akár irodának is használható. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, étkező, nappali, tágas külön nyíló hálószoba, fürdő wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlan felújítása a napokban fejeződött be. Új műanyag nyílászárók, bejárati ajtó, szúnyogháló, hideg-meleg burkolatok minden helyiségben, víz, villany, gázvezetékek, új villanybojler. A társasház 2019. év végéig teljes felújításon esik át. (homlokzat, festés, burkolatok). KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közelségének köszönhetően kisboltok, ALDI, LIDL, gyógyszertár, kifőzde, éttermek pár percen belül elérhetőek. A ház nagy saját kerttel rendelkezik. Az udvaron belül parkoló a lakók számára ingyenes. Önkormányzat, háziorvosi rendelő, Honvéd kórház a közvetlen közelben. KÖZLEKEDÉS: 14-es villamos, 105-ös, 32-es busz, 3-as metró. Az Árpád híd gyalog is pár perc alatt elérhető. A parkolás a lakók számára ingyenes. AZ ÁR IRÁNYÁR! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15175
6 kép
XIII. kerület - Angyalföld
37 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.500.000 Ft (Kb. € 75.385)
Angyalföldön kiváló közlekedés mellett, emeleti, dél-keleti fekvésű, felújított, belső udvarra néző , csendes, napos, kétszobás lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: tágas előszoba konyha étkezővel, 2 szoba, fürdő-wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakásban műanyag nyílászárók, biztonsági bejárati ajtó, fürdő wc burkolatok csempe, a fürdő ablakos, a szobák parkettásak, illetve az összes vezeték felújításra került. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Játszóterek, parkok, külső konditerem pár perc sétára. A Béke térnél LIDL, SPAR, Rossmann, többféle vásárlási lehetőség. A társasházban felújítási munkálatok vannak. A lépcsőház és a belső homlokzat, és a körfolyosó járólapozása folyamatban. KÖZLEKEDÉS: 1-es és 14-es villamos, 32-es, 30-30A, 20E buszok közlekednek. A parkolás a lakók számára ingyenes, a ház előtt mindig van hely. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 15763
5 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Vizafogó
46 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 27.200.000 Ft (Kb. € 83.692)
Az Árpád híd közvetlen közelében, kiváló elosztású, két külön nyíló szobás, emeleti, napfényes, utcára néző, parkos környezetben lévő lakás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Tágas előszoba, nappali, nagy hálószoba, konyha étkezővel, beépített gardrób a közlekedőben, fürdő wc egy helyiségben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás esztétikailag felújításra szorul, műszakilag jó állapotú. A szobák eredeti fa parkettások. A társasházban a melegről távfűtés gondoskodik. A nyílászárók felújításra kerültek pár évvel ezelőtt. A társasházban kamera rendszer működik, a lift pár éve felújításra került, és 2019 év végéig a házban a teljes villanyhálózatot cserélik. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: 1 percre a háztól SPAR, virágbolt, hentes, bankok, Honvéd kórház és egyéb vásárlási lehetőségek. KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 120-as busz, 26-os 32-es buszok, illetve az 1-es villamos. AZ ÁR ALKUKÉPES! AZ INGATLAN BANKI HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 16010
2 kép
XIII. kerület - Kresz Géza utca
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 27.900.000 Ft (Kb. € 85.846)
Újlipótváros szívében, pár perc sétára az M3 metrótól, a Westend közelében, a Kresz Géza utcában. A ház egy csendes, századfordulós, tégla építésű polgári ház. A lakás három éve esett át egy teljes körű felújításon. Egyből kiadható, vagy költözhető állapotú lakás alacsony rezsiköltségekkel. A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK !
Részletek
Ref. 16143
7 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Kárpát utca
35 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 27.900.000 Ft (Kb. € 85.846)
A 13. kerület Újlipótváros szívében, közel a Dunához és az M3 metróhoz, az ALDI és a Lidl szomszédságában. A ház egy tégla építésű, kertes környezetben lévő 3 szintes társasház, melynek udvarában parkolási lehetőségek adottak. A lakás két frontos (nyugat-kelet) melynek ablakai kertre néznek. Rendkívül csendes és világos lakásról van szó, mely egy teljes körű luxus szintű felújításon esett át. A felújítás tartalmazza a padlófűtést, nyílászárók cseréjét, vezetékek cseréjét, teljes beépített bútorzatot, gépesítést és minden mást. Az anyagok minősége, amit használtak első osztályú. A lakás remek befektetésnek kiadásra, vagy egy párnak saját részre. A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK !
Részletek
Ref. 16106
9 kép1 alaprajz
1  2  3  4  5  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet