Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


XIII. kerület
Találatok száma: 50
1  2  3  4  5  »  
XIII. kerület - Zsilip utca
23 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 11.990.000 Ft (Kb. € 38.803)
Vizafogón, csendes, nyugodt, kedvező rezsiköltséggel rendelkező, kiváló elosztású tágas, világos, rendezett kertre néző kilátással. Kiadásra befektetésnek kiváló, illetve fiatal pároknak. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, abból nyíló fürdő, wc, világos konyhás étkezős, nagy szoba, ami igény szerint galériázható. A lakás vételárába a teljes beépített konyhabútor, illetve a szobába szekrények megegyezés szerint értendő. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlanba konvektor szolgáltatja a meleget, minden egyedi mérőórás. Melegvizet bojler szolgáltatja, ami külön éjszakai áramkörről üzemel, ami még kedvezőbb. A nyílászárók, bejárati ajtó minőségi fából vannak. A házon belül a lépcsőház, postaládák cseréje is megtörtént. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Váci út közelsége miatt minden perceken belül elérhető. M3-as metrótól 2 perc sétára. Közelben ABC-k, kisbolt, zöldség, gyümölcs, étterem, szolárium, egészségügy Honvédkorház is a Váci úton megközelíthető pár perc alatt. KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, Volánbuszok, 1-es villamos és számos buszok. Parkolási lehetőség ingyenes a lakók számára, szabad parkolóhely mindig van a ház előtt! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 12161
5 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Üteg utca
24 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 12.990.000 Ft (Kb. € 42.039)
Béke tér közvetlen közelében, kedvező rezsiköltséggel rendelkező, jó elosztású kislakás tágas terekkel. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba konyhával, tágas nappali, ebből nyílik fürdő (kádas)-wc-vel egy helységben. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás pár évvel ezelőtt az áramhálózat felújításra került, illetve a szoba és a fürdő új műanyag nyílászárókkal lettek ellátva. Az ingatlanba minden egyedi mérőórás, illetve a ház átesett a egy szigetelésen, tetőjavításon, és a pince teljes szigetelése kezdődik majd el. Saját kis hátsó kerttel rendelkezik a ház csendes nyugodt napfényes. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Róbert Károly krt- Lehel úti csomópont csendes mellékutcákon közelíthető meg. Közelben iskolák, óvodák, bankok, éttermek, egészségügy Honvéd kórház perceken belül megközelíthető és a belváros a gyorsan elérhető a Róbert Károly körúton és a Váci úton. KÖZLEKEDÉS: 1-es és 14-es villamos, közelben 20e,30-30a, 32-es és 105-ös buszok. Parkolási lehetőség a lakók számára ingyenes! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11885
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Váci út
31 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.900.000 Ft (Kb. € 44.984)
Árpád híd közvetlen közelében, kedvező rezsiköltséggel rendelkező, kiváló elosztású tágas napfényes garzonlakás. Kiadásra befektetésnek kiváló. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyhából kialakított fürdő-wc helység, ami régen kamra volt. Tágas előszobából nyílik a szoba, ami keleti fekvésű. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlanba minden egyedi mérőórás. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Árpád hídtól egy perc sétára. Közelben SPAR, zöldség, gyümölcs, gyros étterem, egészségügy Honvédkorház is pár percen belül elérhető. KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 1-es villamos, és Volánbusz pályaudvar szomszédságában. Margit sziget a 26-os busszal, illetve sétával villamossal is megközelíthető. Parkolási lehetőség ingyenes! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11897
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Béke utca
27 m2-es Lakás - Panel
Ár: 14.999.000 Ft (Kb. € 48.540)
Béke tér közvetlen közelében, csendes, nyugodt, kedvező rezsiköltséggel rendelkező, kiváló elosztású tágas napfényes utcai kilátással. Kiadásra befektetésnek kiváló, illetve fiatal pároknak. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, abból nyíló fürdő wc, világos szoba, illetve ablakos konyha. A lakás vételárába a teljes beépített konyhabútor, gépesítéssel, értendő. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlanba távfűtés egyedi méréssel szolgáltatja a meleget, minden más fogyasztás alapján fizetendő. A nyílászárók és a redőny műanyag. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Árpád hídtól pár perc sétára parkon keresztül. Közelben kisbolt, zöldség, gyümölcs, étterem, szolárium, egészségügy Honvédkorház is 5 percen belül elérhető. KÖZLEKEDÉS: 115-ös, 32-es busz. Parkolási lehetőség ingyenes a lakók számára! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 12258
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Petneházy utca
35 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.900.000 Ft (Kb. € 51.456)
Extra napos, emeleti, egyedi fűtéses lakás, felújított házban a Béke tér közelében .Kiadásra is megfelelő választás. INGATLAN ELOSZTÁSA: Szoba, előszoba-konyha, fürdő-wc. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakásban nemrég új műanyag nyílászárókat cseréltek, új bejárati ajtó, a fűtést gázkonvektor biztosítja, a meleg vizet villanybojler.A szobában jó állapotú parketta van. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: A Béke tértől pár percre található, így a közelben boltok, iskola, önkormányzat, minden elérhető. KÖZLEKEDÉS: 1-es és 14-es villamos, közelben 20e,30-30a, 32-es és 105-ös buszok. Parkolási lehetőség a lakók számára ingyenes! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 12149
5 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Újlipótváros
60 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 15.900.000 Ft (Kb. € 51.456)
A belváros kiváló részén Újlipótvárosban, egy nagyszerű befektetési lehetőség a piaci árhoz képest rendkívül alacsony(265000/nm) áron hozzájuthat. A lakás ott lakásra és kiadásra is tökéletes. A befektetés 10 év alatt teljes mértékben visszahozza a lakás árát, a banki kamatoknak többszörösét realizálhatja a befektetés révén havi rendszerességgel. A rendkívül alacsony árból kiderül, hogy a lakás földszint alatt található, tehát szuterén, viszont 3 éve teljes körűen minőségi saját részre történő felújítás történt, mint szigetelés ügyileg, esztétikailag és műszakilag is. Ahelyett hogy a bankban tárolja a pénzét vagy a bizonytalan üzleti lehetőségeket kergeti, jöjjön el és nézze meg ezt a lakájos, hangulatos otthont. A befektetés rendszeres havi jövedelmet biztosít, - akár irodánkon keresztül is- minimum 120000 Ft./ hó
Részletek
Ref. 11641
6 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Visegrádi utca
25 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.100.000 Ft (Kb. € 55.340)
Újlipótváros legjobb környékén közel a körúthoz és a Nyugati pályaudvarhoz. A ház egy pár éve felújított liftes tégla építésű társasház, mely így a környék legszebb házává nőtte ki magát. A lakás remek elosztású méretéhez képest tágas helyiségekkel rendelkező világos egyedi fűtéses alacsony rezsijű! Kiváló befektetés kiadás szempontjából, vagy esetleg egy párnak saját célra ! A HIRDETÉS ADATAI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK !
Részletek
Ref. 12260
4 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Gyermek tér
40 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 17.490.000 Ft (Kb. € 56.602)
Angyalföld kertvárosi környezetében, Budai hegyek felé panorámás, akár azonnal is költözhető, kedvező rezsijű, befektetésnek kiadásra is tökéletes, tehermentes. INGATLAN ELOSZTÁSA: A ház szigetelése készen van mind a két oldalon, illetve a festés is a bejárat oldalon megtörtént. Második emeleti, extra napfényes, budai hegyekre panorámás, parkos környezetben. Tágas előszoba, ablakos konyha étkezővel, abból nyíló fürdő, nappali, csendes nyugodt környezetben, külön wc-vel. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakás közepes állapotú, fa nyílászárók, jó elosztás akár az amerikai konyhás nappali plusz háló is kialakítható. A konyhában marad a beépítettszekrény ami teljesen újszerű állapotban, illetve a tűzhely, minden más megegyezés szerint maradnak. Az ingatlanba minden fogyasztás alapján fizetendő. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: A Gyöngyösi utcai villamosmegálló 1 perc sétára parkon keresztül, illetve a Duna pláza a kertek alatt 10-15 perc alatt sétálva megközelíthető. Közelben iskolák, óvodák, bankok, éttermek, Váci úti nagy Tesco, egészségügy Honvéd kórház és a belváros a gyorsan megközelíthető Váci úton közel a Róbert Károly krt-hoz. KÖZLEKEDÉS: 14-es , villamos, Volánbuszok, M3-as metró, illetve számos közlekedési lehetőség Budapest több pontjára. Parkolási lehetőség a lakók számára ingyenes! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 12114
8 kép1 alaprajz
XIII. kerület - Angyalföld
31 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.298.700 Ft (Kb. € 62.455)
Most épülő 46 lakásos társasházban lakások leköthetőek bevezető áron.Angyalföld csendes mellékutcájában a Béke tér közelében . INGATLAN ELOSZTÁSA: Nappali 18,94 nm, konyha 3,8 nm, fürdő 5,30 nm előszoba 3,36 nm, MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: A lakások egyedi hőmennyiségmérővel és vízórával rendelkeznek.Rendeltetés szerint a helyiségekben lévő falfelületek festettek, a vizes helyiségekben 2,1 m magasságban csempézettek. A belső felületek festése a gyakori tisztítási igényeknek megfelelő anyaggal kell készüljön. A belső fal-sík felületek élvonalaiba inox fém élvédőt kell beépíteni. Nyílászáró szerkezetek: Típus szerkezetként beszerezhető, acél anyagú tokkal, sík felületű, nyílószárnyas, porszórt acél ajtók kerülnek beépítésre. Követelmény a felületek vegyszeres tisztíthatósága. 6 kamrás hőhídmentes ütésálló fehér PVC, tüzihorganyzott acél merevítéssel, alkalmazott üvegezés 3 rétegű hőszigetelt üveg. Fűtés: A központi kazánról működő, melegvizes, radiátoros rendszer kerül kiépítésre, a mellékhelyiségek és a szociális helyiségek fűtésére. A radiátorok hőleadását termosztatikus radiátor szelepek szabályozzák. BELSŐ UDVAR, KERT: A belső udvar teljes értékű kertként kerül kialakításra. Az épület tömege által körülfogott belső udvart részben extenzív zöldfelületként, részben burkolt felületként lesz kialakítva. KÖRNYÉK,INFRASTRUKTÚRA: Béke tér közvetlen közelében. Közelben iskolák, óvodák, bankok, éttermek, egészségügy Honvéd kórház és a belváros a gyorsan megközelíthető a Róbert Károly körúton illetve a Váci úton ami pár percre található. KÖZLEKEDÉS:Központi fekvés, kitűnő közlekedés jellemzi a környéket: autóval a Reitter Ferenc utca, Róbert Károly körút és az M3 autópálya bevezető szakasza egyaránt pár perc alatt elérhető. A 32, 105, 30, 30A, 230 buszok megállója alig néhány utcára, a 14-es, 1-es villamosok pedig az eladó lakások közelében találhatóak, majd könnyedén az Árpád hídi M3-as kék metró megállójához is eljuthatunk. FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. Tervezett átadás: 2018 Június 31. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11664
2 kép
XIII. kerület - Forgách utca
37 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 19.499.000 Ft (Kb. € 63.104)
Angyalföldön az Árpád híd közvetlen közelében, csendes nyugodt utcában, kedvező rezsiköltséggel rendelkező, kiváló elosztású tágas napfényes utcai kilátással. Kiadásra befektetésnek kiváló, illetve fiatal pároknak. INGATLAN ELOSZTÁSA: Tágas előszoba konyhával beépített bútorral gépesítéssel, abból nyíló fürdő wc. Tágas világos nappali, 15nm--es nagy galériával. A lakás vételárába a teljes beépített konyhabútor, gépesítéssel, értendő. MŰSZAKI, ESZTÉTIKAI JELLEMZŐK: Az ingatlanba konvektor szolgáltatja a meleget, tehát minden fogyasztás alapján fizetendő. Extraként légkondicionáló a galérián elhelyezve. A nyílászárók fából vannak, illetve a biztonsági ajtó is tömör fa. A bejárat előtt egyedileg készített falba épített betörésmentes rács került. Riasztóval felszerelve. KÖRNYÉK, INFRASTRUKTÚRA: Árpád hídtól pár perc sétára, illetve a Dagály sétány a Duna partig Dagály fürdőig kialakítva parkos nyugodt környezetben. Közelben kisbolt, zöldség, gyümölcs, étterem, szolárium, egészségügy Honvédkorház is 5 percen belül elérhető. KÖZLEKEDÉS: M3-as metró, 115-ös busz. Parkolási lehetőség ingyenes a lakók számára! FINANSZÍROZÁS: Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, igény szerint ingyenes hitel-tanácsadással irodánk rendelkezésre áll. AZ ÁR IRÁNYÁR. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 11919
3 kép1 alaprajz
1  2  3  4  5  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet