Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


X. kerület
Találatok száma: 21
1  2  3  »  
X. kerület - Kőbánya - Óhegy
28 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 13.900.000 Ft (Kb. € 42.769)
ÓHEGYEN, X. KERÜLETBEN Kínálunk eladásra egy 28 nm-es, téglaépítésű, 1 egész szobás, felújítandó állapotú, második emeleti, ablakos gardróbbal rendelkező társasházi lakást. Az ingatlan tájolásának köszönhetően rendkívül világos, a nyílászárók műanyagok és részben redőnnyel szereltek, a bejárati ajtó egy több ponton záródó biztonsági ajtó. A lakásban a fűtést cirkó biztosítja és minden helyiségében található fűtőtest. A lakás fenntartása kedvező, a közös költség kb. 8.000 Ft, mely tartalmazza a szemétszállítás, takarítás, karbantartás díját és a felújítási alapot. A társasház rendelkezik megtakarítással, rendszeresek a felújítások, modernizálások. Kőbánya városközpontja pár perc sétára van, ahol minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges (bankok, posta, kisboltok, Spar, Príma, orvosi rendelők, gyógyszertár) Közlekedés szempontjából frekventált helyen található a lakás. A 95 és 195 jelzésű buszokkal az M2-es metró vonala 10 perc alatt közelíthető meg, a 3 és 62 jelzésű villamosokkal az M2 és M3 metrók vonala szintén 10 perc alatt elérhető. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van! Az ár irányár! Vevőink számára a közvetítés ingyenes! Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 15911
4 kép
X. kerület - Bolgár utca
28 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 14.900.000 Ft (Kb. € 45.846)
X. Kerületben, Óhegyen eladásra kínálunk tulajdoni lap szerint egy 28 nm-es,1 egész szobás belső udvarról nyíló, téglaépítésű garzonlakást. A lakásban a konvektor, a nyílászárók, a villany és vízvezetékek cseréje megtörtént. A szoba parkettával, a konyha és a fürdő járólappal burkoltak. Az ingatlanhoz tartozik egy saját kis kert rész és egy kb. 4nm-es pince. Közlekedés szempontjából kiváló helyen található, 5 percre található Kőbánya Alsó, ahonnan a 3-as villamossal 10-10 perc alatt elérhető az M3-as és az M2-es metróvonal, vonattal pedig szintén 10 perc a Nyugati pályaudvar, a 95-ös busszal pedig 8 perc alatt elérhető a Stadionok metró megálló. Az utcában megtalálható, pékség, óvoda, 5 percre pedig Spar, Posta, gyógyszertár, stb. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van és tehermentes! A vevőink részére a közvetítés ingyenes! Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 15974
6 kép
X. kerület - Márga utca
29 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 16.900.000 Ft (Kb. € 52.000)
X. KERÜLETBEN, ÓHEGYEN Csendes, forgalomtól mentes utcában kínálunk eladásra egy 29 nm-es 1 szobás, jó állapotú, konvektoros fűtésű, társasházi téglalakást. A konyha, fürdőszoba járólappal, a szoba laminálttal burkolt. A szobában található egy 6 nm-es fekvőgaléria. A lakásban található konyhabútor és tűzhely a vételár része. Az ingatlanhoz tartozik egy saját, külön zárható 6 nm-es pince. A lakás fenntartása kedvező, a közös költség 11.000 Ft, mely tartalmazza a szemétszállítás díját, vízfogyasztást, takarítást, karbantartást, felújítási alapot, valamint a biztosítás. Közlekedés szempontjából frekventált helyen található, a 95 és 195 buszokkal Kőbánya városközpontja 5 perc alatt az M2-es metró 12 perc alatt megközelíthető. Kőbánya városközpontjában minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges, bevásárlási lehetőségek, bankok, posta, orvosi rendelő, iskola, óvoda, gyógyszertár. Az ingatlan per és tehermentes, 1/1 tulajdonú! Vevőink számára a közvetítés díjmentes! Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámon!
Részletek
Ref. 14796
7 kép
X. kerület - Salgótarjáni utca
44 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 20.500.000 Ft (Kb. € 63.077)
X. KERÜLETBEN, LAPOSDŰLŐN Kínálunk eladásra egy egész plusz egy fél szobás, 44m2-es emeleti társasházi lakást. A lakás teljeskörű felújítása a közelmúltban fejeződött be. A bejárati ajtó biztonsági, az ablakok műanyagra lettek cserélve. A szobák külön nyílnak, a nappali járólappal, a háló pedig padlószőnyeggel burkolt. A WC és az igényesen kialakított fürdőszoba külön helyiségben találhatók. A lakás melegét jelen pillanatban egy elektromos látványkandalló biztosítja, a gáz be van vezetve, egyéni igény esetén a gázkonvektor beszerelhető. A Puskás Ferenc stadion és Kőbánya Városközpontja egyaránt 5-5 perc alatt érhető el. A tulajdoni viszonyok rendezettek. Érdeklődni a megadott elérhetőségen.
Részletek
Ref. 15923
6 kép
X. kerület - Halom utca
50 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 20.900.000 Ft (Kb. € 64.308)
X. kerület városközpontjában a Szent László tér szomszédságában csendes, nyugodt környéken eladásra kínálunk egy 50 nm-es, két egész szobás, 1. emeleti, erkélyes, egyedi fűtésű tégla lakást. Az ingatlan kevés albetétes házban található, a lépcsőház rendezett. Beosztása nagyon kedvező ablakos konyhája van, szobái egybe és külön is nyílnak. Fenntartása nagyon kedvező a közösköltség 12.600 Ft, minden más egyedi mérővel rendelkezik. Közlekedés szempontjából is kiváló helyen található a villamosmegálló (3,62,28,62A) 2 perc sétára található, amivel könnyen el lehet jutni az Örs vezér térre a Blaha Lujza térre és az Ecseri úti metró megállóhoz is. A közelben minden megtalálható iskola, óvoda, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, buszvégállomás és a vonatállomás is. Az ingatlan tehermentes 1/1 tulajdonban van és hamar birtokba vehető. Az ár irányár.
Részletek
Ref. 15985
1 kép
X. kerület - Felsőrákos
58 m2-es Lakás - Panel
Ár: 21.500.000 Ft (Kb. € 66.154)
AZ INGATLANRA KIZÁRÓLAG KÉSZPÉNZES VEVŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK! X. KERÜLETBEN, ÖRS VEZÉR TERÉNÉL Kínálunk eladásra egy 58 nm-es 1 egész és 2 félszobás, étkezős, erkélyes, gardróbos, felújítandó állapotú, harmadik emeleti, távfűtéses panellakást. A lakásban a konyha és az étkező ablakos, tájolásának köszönhetően világos a lakás. A környék frekventált, minden megtalálható, mely a mindennapi élethez szükséges. A parkosított lakótelepen megtalálható játszótér, iskola, óvoda, kutyafuttató, orvosi rendelő, gyógyszertár, Spar, Aldi, Don Pepe étterem, Nemzeti dohánybolt, pékség, egyéb bevásárlási lehetőségek. Közelben a Sugár, IKEA. Közlekedés szempontjából az M2 metrómegálló, 3-as, 62A villamos, 32-es, és egyéb buszjáratok, ill. távolsági buszjáratok, H7, H8 hévállomás 5 perc alatt elérhető a lépcsőházból kilépve. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van! Az ár irányár! Vevőink számára a közvetítés díjmentes! Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 16011
1 kép
X. kerület - Kolozsvári utca
53 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 21.800.000 Ft (Kb. € 67.077)
X. kerület városközpontjában Éles sarokhoz közel tégla házban eladásra kínálunk egy 53 nm-es 1+1 félszobás, jó állapotú lakást, melynek minden helyisége külön nyílik. Az ablakok műanyagra lettek cserélve. A házban ki lettek cserélve a gázvezetékek és az egész tetőszerkezetet is felújították. Közlekedés szempontjából is kiváló helyen található a villamosmegálló (3,62,28) 3 percre van. 8 perc utazással elérhető az Örs vezér tér. A közelben minden megtalálható iskola, óvoda, gyógyszertár, Spar, Rossmann, orvosi rendelő stb. Az ingatlan tehermentes és 1/1 tulajdonban van. Vevőink számára a közvetítés ingyenes.
Részletek
Ref. 13299
5 kép
X. kerület - Gyárdűlő
35 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 22.000.000 Ft (Kb. € 67.692)
CIRKÓFŰTÉSES TÉGLALAKÁST A HÁRMAS METRÓ KÖZELÉBEN! Megvételre kínálunk egy 35 m2-es, alacsony emeleti, jó állapotú, világos, nagy fürdőszobával rendelkező téglalakást. A szoba parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt, a nyílászárók műanyagra lettek cserélve. Az ingatlanba több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó került beszerelésre. Kisebb anyagi ráfordítással könnyedén másfél szobássá alakítható. A lakás fenntartása igen kedvező: a közös költség 8800 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, szemétszállítás díját, az épület fenntartási költségeit. A gáz-, víz- és áramfogyasztás külön mérőórák szerint kerül kifizetésre. Közlekedés szempontjából kiváló az elhelyezkedése, a Pöttyös utcai metrómegálló pár perc sétára található, a belváros néhány perc alatt elérhető, valamint a hármas villamossal Kőbánya városközpont is hamar elérhető. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van, tehermentes és azonnal költözhető. Vevőink részére a közvetítés ingyenes. Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.
Részletek
Ref. 15860
4 kép
X. kerület - Kőbánya - Újhegy
56 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 70.462)
2 LAKÁS 1 ÁRÁÉRT ÚJHEGYEN Az 56m2-es ingatlan egy 41 és egy 15m2-es lakásra lett osztva, az egyetlen helyiség amin osztozni kell, az a konyha, ami teljes bútorzattal kerül értékesítésre. A külön bejáratú kisebb lakásban található egy 12m2-es szoba és egy fürdőszoba WC-vel és zuhanyzóval. A nagyobb lakásban egy amerikai konyhás nappali ami 30m2 és egy kisebb szoba ami pedig 7m2. A nappaliban egy óriási beépített szekrény található ezentúl a klíma és a konyha összes beépített bútora a vételár részét képezi. A nagyobb lakás fürdőszobájában egy kád és egy WC található. A szobák parkettával a konyha pedig járólappal burkolt. Az ajtók és a nyílászárók újra lettek cserélve. A fűtést és a melegvizet kombicirkó biztosítja. Az ingatlanhoz tartozik egy 56m2-es kert terasszal. A környéken minden megtalálható ami a mindennapi élethez szükséges, tömegközlekedés szempontjából is kiváló: 95 és 195-ös busszal a Puskás Ferenc Stadion, a 28-as villamossal pedig a Blaha Lujza tér 15 perc alatt érhető el. Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, hamar birtokba vehető. Érdeklődni a megadott telefonszámon.
Részletek
Ref. 16033
8 kép
X. kerület - Kőrösi Csoma Sándor út
55 m2-es Lakás - Csúsztatott zsalus
Ár: 22.900.000 Ft (Kb. € 70.462)
X. kerület városközpontjában csúsztatott zsalus, két liftes házban hamar birtokba vehető 5. emeleti, 55 nm-es, erkélyes, 2 egész szobás lakást kínálunk eladásra. Az ingatlan minden helyisége külön nyílik, a fürdő és a mellékhelyiség is külön van. Fenntartása nagyon kedvező a közösköltsége 11.700 Ft a fűtésátalány 13.800 Ft. A lakásban ki lett cserélve a teljes villanyhálózat és a vízvezetékek is. Közlekedés szempontjából is kiváló helyen található a villamosmegálló (3,62,28,62A) 2 perc sétára található, amivel könnyen el lehet jutni az Örs vezér térre a Blaha Lujza térre és az Ecseri úti metró megállóhoz is. A közelben minden megtalálható iskola, óvoda, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, buszvégállomás és a vonatállomás is. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van. Az ár irányár. Vevőink számára a közvetítés ingyenes.
Részletek
Ref. 16052
1 kép
1  2  3  »  
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet