Keresés

Keresés finomítása

-
+
Millió Ft Millió Ft-ig
-
+
m2 m2-ig
- -ig
Van


I. kerület
Találatok száma: 9
I. kerület - Dózsa György tér
45 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 20.890.000 Ft (Kb. € 66.529)
I. kerület, Dózsa György téren, a TABÁN és a BUDAI VÁR közvetlen szomszédságában, remek közlekedés mellett, ELADÓ egy FELÚJÍTOTT téglaépület földszinti részén található 45 nm-es, 2 külön bejáratú szobás lakás. A lakás és az épület: -A lakás két szobája a zöld Tabánra néz. A lakás állapota jó. -Az épület az 1930-as években épült, és jó lakóközösséggel rendelkezik. Műszaki információk: -A lakás távfűtésű. -A közös költség tartalmazza - a ház üzemeltetési költségein kívül – a korlátlan vízfogyasztás Közös költség: 11.000 Ft/hó Villany, gáz: fogyasztás alapján fizetendő Fiataloknak, időseknek egyaránt tökéletes választás. BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ, hiszen elhelyezkedése és adottságai miatt nagyon könnyen bérbe adható. Jelenlegi bérlőkkel is megvásárolható, akik február végéig maradnának biztosan. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES! A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 12715
7 kép1 alaprajz
I. kerület - Fő utca
50 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 24.900.000 Ft (Kb. € 79.299)
Az I. kerület vízivárosi részén a Fő utcában eladó egy jó állapotú, mérés alapján 50 nm-es (tulajdoni lapon 47 nm), 1,5 szobás, földszinti elhelyezkedésű ingatlan. A lakás belső udvari nézetű, ezáltal nagyon csendes. A lakásban a fűtést elektromos fűtés biztosítja. A lakásban a nyílászárók cserélve lettek. Az ingatlan közös költsége 12.500. Ft, amely az alap dolgokon kívül tartalmazza a víz korlátlan fogyasztását is. A Clark Ádám tér és a Duna part 50 méterre található, így az ingatlan infrastruktúrája tökéletes. Kiváló választás befektetők számára, mivel a lakás nagyon könnyen és gyorsan kiadható. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES! A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 12683
8 kép1 alaprajz
I. kerület - Fő utca
55 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 32.900.000 Ft (Kb. € 104.777)
Eladó a I. kerület Vízivárosi részén egy jó állapotú, liftes házban lévő, tulajdoni lap szerint 2. de a valóságban 3. emeleti ingatlan. A lakás 55 nm-es, jelenleg 2 szobás, de könnyedén átalakítható 3 szobássá is. Az ingatlanban a fűtést jelenleg gáz cirkó biztosítja, de lehetőség van más fűtési mód kialakítására is. A lakás udvari nézetű, viszont világos és központi elhelyezkedésétől függetlenül nagyon csendes. A Batthyány tér pár méterre található, ezáltal közlekedés szempontjából is kitűnő helyen van az ingatlan. A lakás nagyon könnyen kiadható, ezért befektetési lehetőségnek is megfelelő választás.
Részletek
Ref. 12495
18 kép3 alaprajz
I. kerület - Logodi utca
56 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 32.900.000 Ft (Kb. € 104.777)
Eladó az I. kerület Krisztinavárosi részén az egyirányú Logodi utcában, egy jó állapotú, polgári liftes épületben lévő, 56nm-es 2,5 szobás egyedi fűtéses lakás. A lakás a belső udvarra néz, így nagyon csendes. A lakásnak két bejárata is van, ennek köszönhetően többféleképpen átalakítható. A cirkófűtés már kialakításra került. Frekventált helyen található, a Déli pályaudvar és a Széll Kálmán tér 5 percen belül elérhető.
Részletek
Ref. 12881
12 kép1 alaprajz
I. kerület - Batthyány utca
57 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 32.900.000 Ft (Kb. € 104.777)
Eladó az I. kerület Vízivárosban az egyirányú Batthyány utcában egy jó állapotban lévő, polgári épületben lévő 57 nm-es, jelenleg 2,5 szobás, egyedi fűtéses lakás. Az ablakok a ház belső udvarára néznek így rendkívül csendes. Az ingatlanhoz tároló is tartozik. A Széll Kálmán tér 5 percre található, így a közlekedés tökéletes. A rezsiköltés kedvező, befektetésnek is ajánlott.
Részletek
Ref. 12827
8 kép1 alaprajz
I. kerület - Krisztina tér
55 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 39.900.000 Ft (Kb. € 127.070)
Eladó a I. kerület Krisztinavárosi részén a Krisztina téren, egy liftes, jó állapotú, zárt lépcsőházas épületben lévő II. emeleti, 55 nm-es, 2 szobás, jó állapotú, erkélyes lakás. Az ingatlan gázkonvektor fűtéssel rendelkezik és É-i fekvésű. A lakásnak tökéletes az infrastruktúrája, ezért befektetésnek is kiváló választás! VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES! A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!
Részletek
Ref. 12321
5 kép1 alaprajz
I. kerület - Márvány utca
80 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 54.900.000 Ft (Kb. € 174.841)
Az I. kerületben a Márvány utcában, a Déli Pályaudvar és a Krisztina tér közvetlen közelében, eladásra kínálunk egy 80 nm 2,5 szobás 3. emeleti lakást. Akár lakás céljára, de orvosi rendelőnek, fogászatnak, ügyvédi irodának is kiváló, illetve befektetésnek is ideális választás. A villanyvezetékek és a vízvezetékek is cserélve lettek, tisztasági festéssel költözhető állapotban van. A közös költség: 25.000 Ft, amely tartalmazza az általános költségeket, és a korlátlan vízfogyasztást. Cirkó fűtéses. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.
Részletek
Ref. 12179
6 kép1 alaprajz
I. kerület - Hunyadi János út
106 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 79.500.000 Ft (Kb. € 253.185)
A Mátyás templomtól, Clark Ádám tértől karnyújtásnyira Budapest szívében mégis zöld környezetben kínálom ezt a teljes körűen frissen felújított de még nem használt lakást eladásra. Az épület nyitányából a Budavári Palota és Citadella egyszerre csodálható meg, képeslapok kedvelt témája az egyik leghíresebb magyar építész, Hauszmann Alajos (Budavári Palotát, Néprajzi Múzeumot, Boscolo Palota) által tervezett épület. A lakóközösség kiváló, a szomszédokkal az 1 évig tartó felújítás ellenére baráti a viszony. A felújítás az alábbiakat érintette: - Teljes felületen új beton alapozás és szigetelés - Teljes víz és szennyvíz hálózat csere, központi elosztóval - Teljes fűtés rendszer csere, új Wissmann kondenzációs kazán, kémény bélelés, legmodernebb telefonról zónánként irányítható Honeywell Evo Home okos fűtés. Új, modern radiátorok - Különleges légkondicionálási (hűtő-fűtő inverteres) megoldás kimondottan műemlékvédett épületre. 5.1KW, kültéri egység nem látszik, hangszigetelt. - Teljes villanyhálózat csere, maximálisra emelt 32A új villany óra, összes világítás új, energiatakarékos melegfényű LED. Schneider Electric kapcsolók - Teljes alapoktól újra festés, drivit hálózás - Álmenyezet szerviz nyílásokkal konyhában, fürdőben, WC-ben - Összes közmű (kazán, elektromos kapcsolótábla, riasztó, stb) engedélyezve és átadva egy rejtett galérián mely könnyen hozzáférhető - Teljes burkolat csere, prémium olasz mozaikkal és csempével, valamint prémium német meszes tölgy laminált padlóval - Teljes új fürdő, Ravak és méretre gyártott bútor - Vendég WC külön, mindenhol Villeroy and Boch szaniterek, csészéből szagelszívós rendszerrel - Teljes új konyha, Whirlpool 6th sense és méretre gyártott bútor, étkező - 36 ágú antik kristály csilláros nappali, diszkrét hangulat led világítás - 1 kapcsolóval összes fény le/felkapcsolás mint a szálodákban - 3.5 m!!! falba süllyesztett 60 cm mély álom gardrobe, IKEA pax alap. Olyan beosztást szerelsz be, amilyet szeretnél. (Pl. nyakkendő, pipere, stb. tartók teljesen az igényed szerint) - Ajtók, spaletták felújítva, új ajtók méretre gyártva stílushoz igazodva - Összes ablak felújítva, a kor követelménye szerint hang is hőszigetelve - 2 kamerás biztonsági rendszer, mely telefonról nézhető, felvevőegységgel és külön monitorral pánikszobában - Új riasztó rendszer mozgás és nyitás érzékelőkkel, biztonsági cégre riasztással - Vas biztonsági ajtó páncél zárral, 20cm-re falba integrálva - IP6, koax kábel mindenhol új, központi router helyhez fűzve - Lakáson kívül előtér kifestve, párkány és könyöklő méretre gyártva kávézáshoz vagy szivarozáshoz. Ha kulcsrakészen szeretnél lakást Budapest szívében, a Vár szomszédságában egy patinás épületben és nem szeretnél sok ősz hajszálat a felújításnál, ne habozz. Megtaláltad azt a projekt managert, aki magának épített egy tutit és 65 jómunkásemberen rágta magát át ehhez, és sokkal többet invesztált bele első lakásként, mint bármelyik generál kivitelező.
Részletek
Ref. 10399
10 kép1 alaprajz
I. kerület - Országház utca
106 m2-es Lakás - Tégla
Ár: 99.000.000 Ft (Kb. € 315.287)
Eladó a Budai Várban az Országház utcában egy kiváló állapotban lévő, belső kerttel rendelkező, kevés lakásos házban lévő egyedi megoldásokkal, teljes mértékben felújított 106nm-es, remek beosztású, világos, déli fekvésű lakás MAGÁN tulajdonjoga saját 13nm-es terasszal és kertkapcsolattal. A felújítás során cirkó fűtés lett kialakítva de megtalálható egy cserépkályha és egy kemence is az ingatlanban.
Részletek
Ref. 12387
8 kép1 alaprajz
© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet