Erősségünk

A Tecnocasa franchise hálózat erősségei

Jelenlétünk a területen

Az ingatlanközvetítő ügynökségek széleskörű jelenléte a területen, és ennek kizárólagos felosztása, lehetővé teszi a dolgozók számára a helyi ingatlanpiac mélyreható megismerését, a valós eladások, kereslet és kínálat adatai alapján.

 

A hitelügyintézők

A Kiron egy hitelközvetítő üzletág a Tecnocasa Csoporton belül, mely a fogyasztói hitelekre szakosodott munkatársakkal áll kapcsolatban, úgy, hogy hiteleket és célzott pénzügyi segítséget nyújt az ingatlan vásárlások során.

A Kiron része az ingatlanközvetítő hálózatnak az ügyfeleknek kínált személyre szabott termékeken keresztül, segítséget nyújt az ügyfeleknek, a számukra ideális hitel megtalálásában.

 

A márka hitelessége

Lehetőséget nyújt új ingatlanközvetítő ügynökségek megnyitására a Tecnocasa franchise-on belül nevelkedett szakértők számára. A legjobb átvevő irodák éveken át pártfogolják a fiatalokat, a vezetőség segítséget nyújt számukra, komoly képzéseken keresztül, azért hogy az ingatlan-tanácsadó szakmát teljes mértékben elsajátíthassák.

 

Know how:

Több mint 20 évnyi tevékenység alatt érett meg ez a tapasztalat az ingatlan-és hitelközvetítő szektorban, mint ahogy a Kézikönyvben is megmutatkozik, ez érdemben megjelenik a munkamódszerben, etikában és formanyomtatványokban, azért, hogy megóvja az ingatlan eladókat és vevőket.

 

Információ megosztás:

a vállalati munka metódusának egyik legsarkalatosabb pontja. Egy informatikai hálózat, amely összeköti a Tecnocasa Csoport irodáit, állandó információ cserét biztosítva. Az ingatlanközvetítő irodák közötti kereslet megosztás megsokszorozza annak lehetőségét, hogy az ügyfél megtalálja a kívánt ingatlant. Management software, mely a képzések és tanácsadás mögött állnak, valamint segít a legjobb szolgáltatás elérésében, szabályos adatkezelést követve, az adatvédelmi törvénynek megfelelően.

A Tecnocasa Adatbázis több ezer ingatlan keresletet kezel.

 

A Tecnocasa Iskola:

átadja az egyedülálló Know-how-t a hálózat munkatársainak az állandó tanfolyamokon, módszertani, kereskedelmi és technikai kurzusokon keresztül. A Tecnocasa Iskola szorosan együttműködik a Tanácsadó Testület vállalati munkájával és hozzájárul az ingatlanközvetítő franchise ügynökségek működéséhez, valamint az ügyfélnek nyújtott szolgáltatás hatékonyságához. 

© 2013 Minden jog fenttartva - Gruppo T.F.M Kft. : H-1068 Budapest, Király utca 102. - tecnocasa.hu | Oldaltérkép | Mobil nézet